Dtkntba Aksarayda yaşayan anneler hangi doktoru tercih ediyorsunuz doğum için özel mi devlet mi tecrüberlerinizi ve tercihlerini paylaşırsanız sevinirim
Gulsen5222 Dtkntba Merhaba canım ben Özel Aksaray hastanesi Sevilay hanıma gittim ilk 8 hafta sonra Zeki önük doktora geçtim çünkü çevremdeki herkesin doktoru Zeki önükmüş herkes onu tavsiye etti
meryemm2222 Dtkntba ben 2 yıl önce inovada doğum yapmıştım çok memnun kalmıştım yine hamile olursam tercihim orası olacak 🥰
Deletedmom_110 Dtkntba Aksaraylı anneler deyince bir heyecanlandım😂aksaraylıyım İstanbul’da yaşıyorum bende 🌸
50_68 Dtkntba Aksaray’da yaşamıyorum fakat Mehmet boza 2 3 kere bebek komtrolü için gittim tavsiye ederim
Mrv-96 Özel Aksaray hastanesi sevilay hocada doğum yapan bir tanıdığınız var mı nasıl bir doktor sezeryan doğumu nasıl kızlar
Mrv-96 Mehmet bozu duydum ama inovaya gidemeyeceğim sevilay hoca hakkında bir bilginiz var mı doğum yapan tanıdığınız oldu mu onda
Mrv-96 Pnarozcan henüz gün almadım sezeryan doğum ücreti ne kadar bilmiyorum muayene ücreti sanırım 800 ama tam emin değilim
Pnarozcan Mrv-96 sormak istediğin birşey olursa yazabilirsin. Ben şuan urfadayım doğum için gelirsem yine sevilay hanıma giderdim. Devlette de iyi doktorlar var ama odaları iki kişilik olduğu için gitmek istemiyorum
Mrv-96 Pnarozcan pınar hanım tekrar merhaba ☺️ dikişiniz 1 karış değil mi yani estetik anlamda nasıl birisi sevilay hocadan için çok uzun kesiyor dedi de geçen gün
0668 Kızlar dogum ücretlerini biliyor musunuz. Maya inova ozel Aksaray vs. Hic sordunuz mu bilgisi olan yazabilir mi
Dtkntba 0668 ben 3 ayönce soeduğumda 20 bin normale 22 sezaryene dediler ama zam gelmiş olabilir nen ayşe hanıma gidiyorum inova