Fatimecansu79 Denizm eş alıyorlar mı yanınıza ameliyattan çıkar çıkmaz odaya alıyorlar mı doktorunuz kimde kaç gün kaldınız ameliyat günü mu gidiyorsunuz hastaneye yoksa 1 gün öncesi gece mı yatış yapıyorsunuz
Bs3547 Fatimecansu79 48ssat bırakıyorlar ben acil sancı çıktı die sıkıntılar vardı o gün yatırıldım durumum farklı biraz
Bs3547 Fatimecansu79 48saat akşam 8.30geldiği için ertesi gün sabahına kaldım benim bugün 4.günüm yani ameliyat saatine göre hesaplıyorlar
Bs3547 turanmom doktorum nöbetçi doktordu Emre bayram ama hepsi çok iyiler ben acil den alındım bir sürü doktor vardı başımda
Bs3547 Bahar_demirci123 hemşireler çok iyi ebeler iyi eş ilk geldiğin de birşey demiyorlar arada getir götür yaptı zaten ziyaret saati uzun
Bs3547 YaseminElbir ebeler hemşireler iyi suratsızı da var insanına göre değişiyor ameliyathane 2kat yatan hastalar 10.kat asansörleri en üst katta
Denizm YaseminElbir hemsilereler pek bana iyi denk gelmedi açıkçası üst komşum da orda doğum etmiş ona çok iyi hemşire ve ebeler denk gelmiş doğumhane 2. Kat olması lazm
turanmom Denizm ya amlyttan çıkmadan sıcak kum torbası falan koyuyorlar mı ? Yada her ağrında ilaç yapıyolar mı? Çok ağrın olduğu ??
turanmom Bs3547 peki o 4 saat bekleme zamanında yanına refakatcın falan geliyor mu yada bebeğini gösteriyorlarmı???
turanmom YaseminElbir sanırım doçent yada üst kademe olanlar alıyormuş bende burda biri doğum için yorumunda denk gelmiştim ek ücret alıyor diye görmüştüm
Bs3547 Fatimecansu79 Emre bayram ameliyata giren ama yaşam Kemal bey benim yatışımı. Yaptı takipli değildim anlık oldu herşey ama yaşam hoca mükemmel
Fatimecansu79 Bs3547 bende yaşam hocaya gidiyorum da takipli olunca kendisi bakmıyor mu o an hangisi müsaitse o mu bakıyor aceba değişik bir sistemi var hastanenin sanırım