Betl35 turanmom Arkadaşım 2 hfta önce orda sezeryan oldu. Ve çok memnun kaldığını söyledi hemşireler falanda çok ilgiliydi dedi. İki gece kaliniyormus nasipse bende orda yapmayı düşünüyorum
Bs3547 Dün gece yaptım sezeryan ile çok güzel ilgileniyorlar sadece ameliyttan çıkınca yoğun bakım gibi bekleme alanı var tam 4saat orda bekletiyorlar ben 8de girdim gece 1.30u buldu çıkmam
turanmom Bs3547 daha çok detay verir misiniz eşiniz kalabiliyor mu yanınızda ? Yada temizliği falan nasıl ?
Bahar_demirci123 Bs3547 bende orda doğum yapmayı düşünüyorum merak ediyorum ortamı hemşireleri falan nasıl es yanımızda durabiliyor mu ?
Bs3547 turanmom doktorum nöbetçi doktordu Emre bayram ama hepsi çok iyiler ben acil den alındım bir sürü doktor vardı başımda
YaseminElbir turanmom normalde Merve hanıma gidiyorum ama son zamanlarda ona denk gelemedim yaşam bey ya da ahkam bey hangisi olursa ona randevu alıyorum zaten asistanlar baktığı için çok sıkıntı olmuyor
aysecelik8835 turanmom orası devlet hastanesi kimseden ekstra ücret almıyorlar benim doktorum da yaşam Kemal Hoca’yı da hiç ücret talep etmediler hatta ufak bir hediye aldık hoca onu bile kabul etmedi
turanmom YaseminElbir sanırım doçent yada üst kademe olanlar alıyormuş bende burda biri doğum için yorumunda denk gelmiştim ek ücret alıyor diye görmüştüm
YaseminElbir Denizm hemşireler ebeler falan nasıl davranıyor temizlik nasıl birde şunu merak ediyorum doğumhane ve servisler hastanenin neresinde sordum oradayken ama bilmiyordu görevliler
Fatimecansu79 Denizm eş alıyorlar mı yanınıza ameliyattan çıkar çıkmaz odaya alıyorlar mı doktorunuz kimde kaç gün kaldınız ameliyat günü mu gidiyorsunuz hastaneye yoksa 1 gün öncesi gece mı yatış yapıyorsunuz
Bs3547 YaseminElbir ebeler hemşireler iyi suratsızı da var insanına göre değişiyor ameliyathane 2kat yatan hastalar 10.kat asansörleri en üst katta
Denizm YaseminElbir hemsilereler pek bana iyi denk gelmedi açıkçası üst komşum da orda doğum etmiş ona çok iyi hemşire ve ebeler denk gelmiş doğumhane 2. Kat olması lazm
Bs3547 Bahar_demirci123 hemşireler çok iyi ebeler iyi eş ilk geldiğin de birşey demiyorlar arada getir götür yaptı zaten ziyaret saati uzun
aysecelik8835 Bahar_demirci123 Ben daha yeni sezeryan doğumu yaptım Benim doktorum başından beri yaşam hocaydı hemşireler son derece ilgiliydi sezeryandan sonra kanama riski sebebiyle 4 saat yoğun bakımda takip ediyorlar benim yanımda bebeğim de vardı emzirdim hemşire de yardımcı oldu 4 saat sonra odaya geçtim eşim ve yakınlarım da beni gördü herhalde bu doğumu dışarıda yapsaydım 100.000 TL’den aşağı tutmazdı Allah hepsinden razı olsun
Emineren Kızlar bende orda yapmayı düşünmüştüm ama sezeryan olacagım kesin olmasına rağmen muayene oldugum asistan “doktor seçme yok burda o gün kim nöbetçiyse o yapar dogumunu dedi” öyle mi gerçekten ??
Bs3547 Fatimecansu79 Emre bayram ameliyata giren ama yaşam Kemal bey benim yatışımı. Yaptı takipli değildim anlık oldu herşey ama yaşam hoca mükemmel