meeese yenidenanne34 ilk gebeligimde çamlıca medipolde elif hanım gebelik sürecimi takip etti iyi bir doktordur. 5 sene önce:)
yenidenanne34 meeese evet daha önce ozel hastanede çalışıyormuş kendisi ilgili tatli bi doktor dogumumu da o yaptirsin istedim ama malesef devlette kim denk gelirse 😕
yalandunyaa yenidenanne34 kendi günleri oluyormuş sormadınız mi acaba devletin de kötü yanları çok yav
hellomama Elif malçok mükemmel bir insan gerçekten , hem doktorluğu hem insanlığı mükemmel 🤩 26sında kendi sezaryen günü olduğu için beni kendi gününe verdi💝 mükemmel bir insan gerçekten💖
Melek3675 hellomama ya bugün benim de ona randevum var bakalım nasıl olcak doğuma kendisi giriyor mu bugün ona ilk defa gideceğim 🥰
Ymnjunior yalandunyaa Elif malçok gidiyorum 39+2 haftalığız en başından beri çok ilgilendi çok tatlı bir hanım 😊
hellomama Melek3675 devlet hastanesinde sezaryen günleri oluyor doktorların denk gelirseniz süper olur 🫶
yalandunyaa emineaycyilmaz Ay nekadr temiz kalbim var dedim ki prilam ilacım bitmiş dedim napcam devlete randevu için aradım ve yarın gidiyorummmmm yorumlari çok güzel Ay inşallah cinsiyetini gösterir
yenidenanne34 yalandunyaa daha önce sorduğumda kim denk gelirse o gün o yapıyor ameliyatı demişti o yüzden sonrasında tekrar sormadım bi umut belki kendi ameliyatlara girdiği güne vermiştir benimkini diyorum bakalım ☹️
yalandunyaa yenidenanne34 doktor nasıl güzel bakıyor mu bebege yarın bende gideceğim şıp şıp bakıp kaldırıyor mu seni
yenidenanne34 yalandunyaa valla canım öyle 15 dk ultrasonda bakmıyor tabi devlet hastanesi sonuçta dışarda bekleyen bi sürü hasta var yetiştirebilmek için mecbur hızlı davranıyorlar ama elif hanım gayet ilgili kibar güler yüzlü birisi aklına takılanları sorabilirsin öyle başka doktorlar gibi tersleyip azarlamaz yani