ZeyHus33 sevimlikek bende toplanackti bütün aile ama neyseki vazgectiler ben yengeye gidecem galiba Bakalm 🤣 sıcak anam biyerede cikilmiyor bide agirlastim malum
ASE6154 sevimlikek evdeyiz valla iki çocuklu 2. Haftamız ve kayınvalidem evine dönecek bizim için tam alışma fırsatı olacak
2princessmother sevimlikek 1.gün et vs uğraşılır evdeyiz 2-3. Gün gezeriz büyükleri akrabaları vs sonra hooop tatile ☺😚😎 Tatil yerinde oturuyoruz ama il dışına tatile gidicez otele 😄 bu arada 1.5 yaşında bebemle gidiyoruz birde 18 haftalık hamileyim
sevimlikek 2princessmother oh olsun git git gez bebek arabasına koy bende çok istiyorum tatile gitmek ama eşim hiç oralarda değil😂 bizim kurban bayramın 3 günü gelecek o yüzden rahatım
Fundaaaaa sevimlikek aynen Bursa yanıyor nefes alamıyorum resmen evden çıkasım asla yok hele 2 bebekle uzun yol asla yapamam hamile hamile kim bilir yollar nasıl kalabalık olur 😵💫🥸
ASE6154 sevimlikek yok doğum için yanıma gelmişti şimdi bayram diye dönecek evine bende iyiyim zaten 😊
sevimlikek Fundaaaaa yollar çok kalabalık oluyor genelde sıcakta yollar hiç çekilmiyor en iyisi bayramdan sonra😂
Fundaaaaa sevimlikek kesinlikle hatta mümkünse tatil en güzel eylülde yapılıyor kimse olmuyor ve gerçekten curcuna yaşamak yerine kafa dinliyor insan 🫠