Smqee Allah hepimize güzel sonuçlar almayı nasip etsin gerçekten süreç çok zor kolaylıklarla kavuşalım yavrularımıza 🤲🏻🌸
Bugabebek babyiscoming_ merhabalar kızlar ben geçen mayısın 27sin de transfer oldum 10 haziranda öğrendim hamile olduğumu kayınvalidemdeyim o bana bakıyor sürekli yatıyorum hiç bir işe karışmıyorum sadece lavabo için ve duş için ayakta kaldım sıcaktan uzak durun bol su için ben kefir muz çiğ badem ceviz kayısı süt tüketiyorum abur cubur yemiyorum çok yağlı ve tuzlu da tüketmiyorum mutlaka avokado tüketin umarım güzel haber alırsınız 🥰🥰
babyiscoming_ Bugabebek maşallah sağlıkla kavuş bebişine darısı bizim başımıza çok teşekkürler tavsiyen için canım😍
Yusufipek1525 Benimde 22 mayista transfer oldu 1 haziranda pozitif çıkti sonucumuz, dün keseyide gördük çok şükür darisi başiniza inşallah
Nehirinannesii babyiscoming_ merhaba bende 4 haziranda oldum. 3 gün embriyosu. Doktor 18 haziranda kan vermemi istedi. Sizin kaçıncı gün embriyosu acaba ?
Nehirinannesii Smqee merhabalar bende 4 haziranda oldum. 3. Gün embriyosu . Dr 18 haziranda kan vermemi söyledi. Sizin kaçıncı gün emb. Acaba
Denizevren babyiscoming_ merhaba tüp bebek fiyatları nedir acaba ne kadara mal oluyor ve önerdiğiniz bir doktor var mı ?
babyiscoming_ Denizevren merhaba herkesin tedavisi farklı tabi ama bizim ortalama 100 bine mal oldu. İlaçlar içinde, dondurduğumuz embriyolar içinde. Acıbadem ataşehir hastanesinde yaptırdık