babyiscoming_ Kızlar bugün transferim oldu 11 Haziran. 21 Haziranda kan testi vereceğim, sizin ne zaman transferler? Birlikte bekleyelim 🥹😍
meltembadem babyiscoming_ ben bugün tranafer için hazırlığa başladım. Ay sonu transfer olacağım inşallah 🙏 sizinde tutunur inşallah pozitif sonucunu görürsünüz 🙋🏻♀️ çok heyecanlı bir süreç
Bugabebek babyiscoming_ merhabalar kızlar ben geçen mayısın 27sin de transfer oldum 10 haziranda öğrendim hamile olduğumu kayınvalidemdeyim o bana bakıyor sürekli yatıyorum hiç bir işe karışmıyorum sadece lavabo için ve duş için ayakta kaldım sıcaktan uzak durun bol su için ben kefir muz çiğ badem ceviz kayısı süt tüketiyorum abur cubur yemiyorum çok yağlı ve tuzlu da tüketmiyorum mutlaka avokado tüketin umarım güzel haber alırsınız 🥰🥰
Nehirinannesii babyiscoming_ merhaba bende 4 haziranda oldum. 3 gün embriyosu. Doktor 18 haziranda kan vermemi istedi. Sizin kaçıncı gün embriyosu acaba ?
babyiscoming_ meltembadem ay hadi inşallah güzel sonuçlarla gelin sizde tüp bebek çok heyecanlı bir süreç rabbim hepimize pozitif sonuç alabilmeyi nasip etsinn❤️
babyiscoming_ Melisahmet boşuna kendimi kasmışım gerçekten çok kolaymış 5 dk sürdü sadece demir spekulum takılırken anlık bir acı hissettim anlık bir kastım kendimi sonrası çok kolaydı zaten ekrandan izlemek çok keyifli🥹
meltembadem babyiscoming_ transfer sonrası için ne kullanıyorsunuz iğne/ilaç olarak. Bana estrofem başlattı bugün doktorum. 22 haziranda kontrole gidicem, transferden hemen önce iğne vs var mı
babyiscoming_ meltembadem opudan sonra duphaston yazmıştı günde 3 kez tok karnına. Ona devam edeceğim ve folik asit. Başka ilaç gerek görmedi doktorum🫶🏻
Minnosannemm meltembadem canım benim 23 mayısta transferim oldu 4 mayıs estrofeme başladım. 18 mayısta progestan iğne sabah akşam başladım. Progestan fitil sabah 2 öğlen 2 akşam 2 kullanıyorum. 23 mayıs transferimden sonra clexon igne ( kan sulandırıcı ) günde 1 tane başladım. Folik asit 1 adet ve deltacortril yarım tablet kullanıyorum. Çok şükür 8. Günde pozitifi gördüm. Şuanda hala bu ilaçlara devam ediyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah :)
cansugunes0210 babyiscoming_ evet 18 haziran da kontrolüm var tam olarak o zaman netleşecek ama hemşire 24 haziran gibi planladık dedi transferi bakalım nasip inşallah Bi sıkıntı çıkmazda
meltembadem Minnosannemm tek tek yazmışsınız teşekkür ederim, darısı bekleyenlerin başına inşallah 🙏🩷🤗
Nehirinannesii Smqee merhabalar bende 4 haziranda oldum. 3. Gün embriyosu . Dr 18 haziranda kan vermemi söyledi. Sizin kaçıncı gün emb. Acaba