Balyanaklikoalam Gokturkmom_ geçen hafta gittiğimde direkt kiz yüksek ihtimalle dedi 12.haftamdaydm shur hastanesine gitmiştim ilk kızımı da 11.haftada söylemişti doktorum değişmedi
Morperi Gokturkmom_ İlk hamilelikte 12. Haftada erkek dedi ve oğlum oldu 2. Oğlumu 16 da görebildik Bu hamileliğimde 12+5 de kız gibi dedi ve kız bekliyoruz 23 haftalık oldum💗
iremkoksalozdemir İkili testde detaylı ultrasonda bakılırken kız dediler şimdi erkek anlamadım bundan bişey bide çok kalitesiz ultrason gitdgim hastanenin
Lyhsce3386 Gokturkmom_ kızımda 12 . Haftada kesin dedi öğrendim suanmi hamileligimde 12 de yüzde 90 kız dedi 14 haftalikta erkek olduğunu gördük detaylidada erkek dediler
1prensesannesi__ Gokturkmom_ 13. Haftaydı doktorum kesin degil alisveris yapma ama erkege benziyo dedi 18. Haftada yüzde yüz erkek dedi 😃
Gokturkmom_ gayesblog malesef her yolu denesem de gittiğimizde uyuyordu🤣çikolata ve vişne suyuna rağmenn
Hiratuba Gokturkmom_ bana da direkt erkek dedi net göründü 🥰 ilk evladım kızdı şimdi bir de erkek bebek tadıcaz nasip olursa ❤️
Gokturkmom_ Hiratuba bizimki bacaklarını oynatmadı pek göremedik ya… ilk tahminim erkekti ama sonradan o tahminde silindi dedi😑 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 💓
yagmurblgl gayesblog hangi hastane ve hangi doktora gittiniz acaba, benim kendi doktorum 13+4 için biraz erken bekleyelim bence dedi daha gitmeden