sunashn50 Gokturkmom_ 12. Haftada yüksek ihtimal kız bebek dedi doktorumuz 15 de de net kız dedi illaki tahminde bulunur yani :)
Nlnmtn Gokturkmom_ 12.haftam da öğrendim ben hatta hiç cinsiyet öğreniriz diye gitmemiştik doktorun cinsiyetini merak ediyor musunuz dedi söyledi kız diye ve yanilmam ben dedi öyle de oldu anlayan doktor anlıyor yani
Gokturkmom_ gayesblog gideceğim doktora tecrübeli dediler makinası da kaliteliymis genelde bu haftada söylüyormuş ama ben yine de sormak istedim kimisi çok erken diyor 12.haftaya :( giderken çikolata da yiyim diyorum her ihtimale karşı 😅
yagmurblgl gayesblog hangi hastane ve hangi doktora gittiniz acaba, benim kendi doktorum 13+4 için biraz erken bekleyelim bence dedi daha gitmeden
gayesblog Gokturkmom_ vişne suyu da için. Hareketi yetersiz ve doktor göremiyorum derse de 2-3 kere öksürün 😅 dönüyorlar
Gokturkmom_ gayesblog hahahaha tecrübeyle sabit diyorsunuz çok teşekkür ederim yapacağım 🤣 inşallah öğrenmiş şekilde olurum yarın burada
Gokturkmom_ gayesblog malesef her yolu denesem de gittiğimizde uyuyordu🤣çikolata ve vişne suyuna rağmenn
Mu-az8 Gokturkmom_ benimde yarın özel hastanede randevum var yarın tam 15 haftalık oluyorum doktor inşallah söyler cinsiyeti üçüncü gebeliğim iki kızım var Rabbim hakimizda hayirlisini nasip etsin🤲🏻🥰
Mu-az8 Nnk87 desene benim tam ne gösterir artık yarın 15 haftam girmeden vijne suyu ve cikolata yerim ☺️
Mu-az8 Gokturkmom_ tam inşallah mutlkaa yazarım çünkü ilk kese resmini buraya attigimda belirli tahminler vardı bakalım hangisi tütü🤲🏻
bubuiledudu Gokturkmom_ nifty testiyle 11.haftada öğrenmiştim ama 14. Haftada da 16. Haftada da ekranda cinsiyeti çok net belli etti tasdiklendi