Hamideb Melekleriminanesiyim2 benimde 34+3de nişan gelmişti Dr direk yatış vermişti 1santim açılma vardı ciğer geliştirici iğne yaptılar sonrasında dinleme yerinden kalkma dedi hastaneden çıktıktan sonra gece suyum gelmişti sabah da doğum olmustu
Dlar Bizde 35+3 olduk nedense bende de tedirginlik başladı bakıp duruyorum ama hayırlısıyla gelsinler artık tehlike kalktı çok şükür ama miden gelir gelmez doğum başlamaya bilir canım bazen çok uzun sürüyor
Melekleriminanesiyim2 Dlar Dlar bir gün önce bebek hareketi az diye gitmisdim gecede böyle oldu sanki öncesinde hissettim bende
Dlar Melekleriminanesiyim2 hissetmişsiniz kesinlikle yaşanan bişey doktorla görüştünmü bişey dediniz hiç
Melekleriminanesiyim2 Lavinya21 bir hafta önce sarı akintim oldu enfeksiyon var diye ilaç verdiler bi kaç gün sonra gecmisdi ama baya çatı ağrısı vardi
Lavinya21 Melekleriminanesiyim2 benimde çatı ağrım aşırı var özellikle yatakta sağ sol yapınca çok zorluyor ya
Melekleriminanesiyim2 Dlar evet yatış verdi ama çok beklersiniz dediler serum yaptı biraz ağrılar hafifledi gönderdiler