Dilekulgtt Cnsgumus uygulama degilde ovulasyon denemek gerekir ben oyle yapicam uygulama yaniltiyo benide
turkan403 Cnsgumus düşündükçe sürekli test yapmak ztn seni yorar bekle derim bir hafta yda 12gub en iyisi kan testi
turkan403 Dilekulgtt 🥲benden iyi biliyo beni böyle bişi olunca bekle diyo beklemek de adamı yoruyo kız sen oldn mu regl
Dilekulgtt turkan403 12 gun geciktim yani okadar test yaptim bosuna 5.gunden sonra yapmicaktim aslinda yokmus zaten 😁
turkan403 Dilekulgtt 🤦🏼♀️demi ama anlmdm niye bu kadar gecikme duzenszlk var demeki ben kaç gün sonra olurum acaba 🥲
Mzzz Cnsgumus geç döllenme dediğin şey yumurtlamanın adete yakın zamanda olması demek yumurtlamadan 12 gün sonra çıkması gerekir ama uygulamaya göre yumurtlama günleri takip edilmez çünkü uygulama senin yumurtlama tarihini bilemez tahmini bir şey soyler
Dilekulgtt turkan403 iki cizgi belirgin olunca yumurtlama oluyo ona gore degerlendirme oluyo iste cnm bende bilmiyorum da burdan ogrendigim bu 😅
turkan403 Dilekulgtt hayırlısı olsun canım hakkında inşallah diğer ay olur ben hale regl olmdm yorgunluk uyku hali var bakalım alicaktim test bekle diyolar daha 🤦🏼♀️