orkidemm_ Bu niye böyle oldu ki dün negatifti bu arkadaş bugün yenisini yaptım ilk idrarla hemen belirdi ama var mı yok mu iğne etkisi mi hala bilemiyorum
orkidemm_ 0127ryhn evet ama iğne etkisi olabilir mi ilk idrarla yaptım ben adet olucsktım noldu bu teste 😂
0127ryhn orkidemm_ valla canım bunda gayet belli pozitif görünüyor ama sen acele ediyorsun iğneden dolayoda olabilir bekle 14. Günü öyle test yap ya da kan verirsin sabırla beklemen lazım burda bekle bekle acele etme dedik sen yine gidip test yapmissin oldu mu şimdi 😁😁😁
orkidemm_ 0127ryhn ay evet olmadı da işte şuna rağmen ben gene inanmıyorum iğne etkisinin diyorum şimidi de ama ben geçen ay çok erken attım iğneyi vücudumdan ayrıca son testim vardı yapayım cumaya kadar adeti beklerim dedim o yüzden yaptım
0127ryhn orkidemm_ hadi inşallah gerçekten pozitiftir 🥰canım benim Rabbim goblune göre versin inşallah🤲🏻bı kaç gün sonra tekrarlarsin eğer gerçekten test doğruysa çizgi dahada koyulaşır
myangelson orkidemm_ silik çizgi gözüküyor bunda hemen çıktıysa dün negatif gorduysen bugün tekrar iğne etkisi ile pozitif çıkmaz. Diyorum sana bekle biraz umutsuzluğa kapılma 😊
orkidemm_ myangelson bilmiyorum ya dün attığımda direkt negatif çıktı hatta akşam yapmıştım bunu ilk idrarla yaptım bakalım artık hayırlısı olsun herkesin gündüz ya da gece olur benim ki iğne saati 00.00 da olur cidden herşeyim olay 😂
orkidemm_ myangelson hemen çıktı c belirdi sonra t belirdi hemen ama işte iğne etkisi de olabilir bilmiyorum yani olmayacak şey değil bekleyelim artık
myangelson orkidemm_ evet çok değişik bir saat 😂 bende mesela hemen hemen öğlendi iğne vurulduğunda 😅
myangelson orkidemm_ iğne etkisi negatife dönüp pozitif olmaz sonradan kız ben boşuna mı konusuyorum burada aaaa😂 ya test hatalı yalanci pozitif veriyor ya da yavaş yavaş vücutta beta hormonu yükselişe geçti
myangelson orkidemm_ cuma günü tekrar test yaparsın o zaman belli olur canım varsa zaten illaki koyulaşır
babygirl02 orkidemm_ gercekten öyle çok stresli bı dönem inşallah rabbim herkesin kucağını doldurur 🤲🏻🌸
Candan_35 orkidemm_ ben sana dedim o agrilarim tutunma agrisi olabilir diye ay heycanlandim testi gorunce 🤣cuma günü bidaha yap kuzum net cikar ozamana kadar bugun 11. Gun oluyo ozaman senin 🥰
orkidemm_ Candan_35 aslında 31 Nde gece oldum ya ben 1 haziranı baz aldım bugün evet 11 i ama işte bilmiyorum iğne etkisi olabilir mi diye düşünmeden edemiyorum 😏