Esra1965 Kivircik01 kuşum inşallah gebelik vardır ama herkesinki aynı olmaz ben hiç yerleşme kanaması yaşamadım 5 gün gecikmem vardı test yaptım pozitif çıktı. Test öneririm
Kivircik01 Esra1965 inşallah kuzum bi sizlerden tecrübeleri öğreneyim dedim evet herkesin çok farklı oluyormuş
hyena Kivircik01 benimde öyle olmuştu geç yumurtlama olduysa gebelik olabilir kanamadan 1 hafta sonra test yaptığımda çıkmıştı
Ozlemerikci543450 glycnkrt benimde 3 gün ara ara kahverengi sildikçe peçeteye gelecek şekildi 1 kez biraz daha normal renkte oldu ama asla regl değil eminim adetten bi hafta önce geldi inşallah benimde yerleşmedir çatlatma iğnesi oldum bu ay 😇
Sakineoncu Kivircik01 adetten 2 gün önce oldu benim yerleşme kanaması kahverengi leke geldi ve kesildi
zeynosileannis Kivircik01 ben geciktikten bir iki hafta sonra yaşadım ama ,3 aylıkken de bir kere olmuştu yani ara ara hafif kanamalar ilk aylarda olabiliyor
aogoya Kivircik01 regl günü başladı 4 gün sürdü minik minik pembemsi peçeteye geliyordu ben adet oldum sandım sonra kesildi tamamen test yaptım hamile olduğumu öyle öğrendim