Kivircik01 Kızlarrr 11 gün gecikme yaşadım bugün birkaç damla peçeteye pembe kan geldi devamı yok sizin deneyimleriniz nasılll lütfen anlatır mısınız mümkün mü bu ?
glycnkrt Kivircik01 yerleşme kanaması bende 2 gebeliğimde de 3 gün sürdü. benimkiler kahverengiydi. adetim düzensiz olduğu için öncesi sonrası diyemiyorum. ama adet olma vaktinde oldu gibi
Kivircik01 bella_xx benim pek düzenli değil aslında o yüzden olabilir mi acaba dedim birde regl dönemine yakın birliktelikte olmuştu kafam karıştı
Ozlemerikci543450 glycnkrt benimde 3 gün ara ara kahverengi sildikçe peçeteye gelecek şekildi 1 kez biraz daha normal renkte oldu ama asla regl değil eminim adetten bi hafta önce geldi inşallah benimde yerleşmedir çatlatma iğnesi oldum bu ay 😇
buse76 Kivircik01 11 gün gecikmeyle çıkmadiysa muhtemelen gebe değilsiniz adet düzensizliği var ondan olabilir
Dilekulgtt Kivircik01 aaaa canim hani oldum demistin 🙄 simdi şöyle bende reglde bir hafta once seni gibi olmustum pembe lekelendim sonra kesildi dahada olmadim iste testlerde negatif cikmisti yarin biliyorsun 10.gunum tekrar bi test yap canim bence bi bak bakalim
Dilekulgtt Kivircik01 yerlesme kanamasi gebelik zamanlarda da olabilir adetten once olacak diye kayde yok cnm. Tekrar test dene sen
Dilekulgtt Kivircik01 ben kizimda gebeyken 6 haftalik filandi ozaman doktor yerlesme kanamasi bebek yerlesmeye calisiyor demisti ordan biliyorum herkesin bir olmuyor tabide regl den oncede olacak diye kayde yok yani