dika Krmm09 belki geç döllenmeden dolayı olabilir artar eğer öyle olursa gerçekten bazıları bilip bilmeden yorum yapıyor benim adetime 6 gün kala yaptım bildiğin 0 di kimse gebelik olmaz dediler bu uygulamada dediler bana adetim 4 gün geçti çok şükür hamileyim üzülme adetin gecsin 5 veya10 gün öyle tekrar kan ver
myavocado Krmm09 bazen 0.5 olur bazen 0.35 hatta 2 olur 4 olur, 5′ten küçük ise negatif hepsinin anlamı aynı.
dika Cimenn1223 emin misiniz genelde buradaki kadınlar 0.5 üstü oldu mu gebelik var diyorlar ve bu da gayet güzel bir sonuç belki geç döllenme olabilir net şekilde negatif demeyin insanlar üzüle bilir ben kendimden biliyorum adetime 6 gün kala kan verdim 0 çıktı bu uygulamada bana dediler o sonuç değişmez Rabbim nasip etti işte hamileyim
-Dmt dika merhaba o 0.5 üstü değil, 5 üzeri olunca gebelik olabilir 5 altı gebelik sayılmıyor malesef olabilir diyerek insanları kandırmanında anlamı yok bence insanlar hevesleniyor çünkü benimde 1.20 gördüm 2 gördüm ama gebelik olmuyor malesef
Cimenn1223 dika o öyle degil canm 5.0 bu sekilde pozitif o beşin oldugu rakam yüksek olmali 0 ın oldugu yer degil😊atiyorm 7.0 bu pozitif ama 0.7 negatif
Cimenn1223 dika bu neyin yargisi insan gbi kırmadan yorum yapmaya çalştm negatifken size pozitif kan verin desem kan verince negatif oldgnu öğrenince daha mi iyi olucak üzülmücekmsnz dogru olan 5.0 üstu pozitif 0.5 negatif burda kimsenin bu pozitif dedigini de görmedim kac senedir bu forumdayim siz bence pozitif negatif olayini yanls algılanmşsnz bunu googleye de yazsaniz pozitifi negatifi söyler geç döllenme de bu sekilde olmuyor bilmediginizi dile getiriyorsunz tepki verir gbi bilginiz olmayan şeye cevap veriyorsnz ben bilgim olmayan hic bir posta girip kafama göre cevap vermiyorm
dika -Dmt haklısınız ben böyle şeyleri bilmiyorum burada öyle dediler Allah sizede nasip etsin inşAllah
dika Cimenn1223 bilmiyorum ben böyle şeyleri öyle söyledikleri için ben de öyle dedim beni öyle üzdüler o yüzden dedim başka kimse üzülmesinler diye
Cimenn1223 dika Üzgünüm kuzum inşAllah en kısa zaman da güzel haberi alırsın 123.0 bu şekilde de pozitif 0.344 bu şekilde de oluncada negatif 1.65 buda negatif 6.8 bu pozitif bilgin olsun
dika Cimenn1223 teşekkür ederim hakkını helal et senin kırdıysam felan ben sadece bazıları var insanları üzecek şekilde konuşuyor o yüzden dedim hani bu kadında yüksebilir belki o yüzden üzülmesin diye hakkını helal et