Dilek25 Kızlar merhaba ben gebeliği mi yeni öğrendim. Bugün kan vermeye gittim. Doktor ultrason da göremedi bişey. Vajinal ultrason da bakalım dedi. Öğleden sonra gideceğim tekrar sonuç çıkınca. Vajinal ultrason hakkında bilgisi olan var mı kızlar
Malatya44 Dilek25 agrısız bi işlem. Ultrason aletine jel sürüyo doktor cnm canın hiç acımaz. Birde öyle daha net görünür bebiş.
Yalinn8 Dilek25 ustten gorunmesi gerekenler gorunmeyince alttan bakiyorlar ben de ilk muayenelerimi alttan oldum, hem daha garanti sonuc endiselenme😉
Habibee Mucizemgeliyor86 aynen canim bende 10 haftalik hamileyim gittigimde sordum hemsireye ne zmna kadar boyle olucak dedim 3 aya kadar boyle dedi.
Anacsevgidolumelek Malatya44 nasil yani g9bekten bakacagina vajinadan mi bakiyor o sekilde 😱 aci veya agri olmaz da ne bileyim hep merak ederdim nasil diye boyle miymis :/
Nuraydiyebiri Yldzmasum kese ve bebeği görmek için olabilir. Kandaki değeri başka etkenler de yükseltiyor.
zge_frdi Yldzmasum ilk baslarda cok küçük oldugu icin ultrasonla net görünmüyormus o yuzden alttan bakiyorlar bana 12 Haftaya kadar oyle baktilar bebegide kalp atisini da oyle gördüm duydum
Yldzmasum Düşük riski oluşturmuyor mu peki benim yakınım sırf bu nedenle bebeğini kaybetti de o nedenle söyledim ben
AyEr Yldzmasum dusuk rıskı olan bıseyı doktor yapmaz benım bebegım karından goruldu hıc alttan bakılmadı herkesın farklı saglıksız gebelıkler dusukle sonuclanyor alttan bakmakla alakası yok
Yalinn8 Yldzmasum hayir, o cihaz zaten belli bi yere kadar giriyor, ne kese ne bebek etkilenicek yerde diil, sizin tanidiginizin basina geleni uygulayan dr ya ciddi sıkıntılidir ya da asıl sebep o uygulama diildir.
svmeybgl Yldzmasum sağlıksız gebelik düşer , vajinal yolla yapılan muayenede bebeğe birşey olmaz . Probun girdiği yer bebekten çok uzakta
Zmraemr Yldzmasum Dr bunu bilerek neden yapsın ki yanlış yönlendirmeyin bebeğini kaybetme nedeni başka bir şey olsa onu da mı Dr yaptı benim kese ultrasonda görüldü kalp atışını vajinal muayene ile duyduk çok şükür bir şey olmadı şu an 37 haftalık olduk.
Habibee AyEr aynn canim katiliyorum herkes oyle diyo allttan bakinca dusuk oluyo diye dusuk olsa doktor alttan bakmaya zaten gerek duymaz
svmeybgl Dilek25 bende doktor bir kez vajinal bakmıştı . İlk keseyi karından göremedik vajinal yoldan hemen görmüştük
AyEr Anacsevgidolumelek normalde gobekten bakılıyor bebek kucuk bazılarında gozukmuyor doktorlar net bısı soylemek ıcın alttan bakılıyor hıc de acı duyulmuyor
Malatya44 Anacsevgidolumelek aynen öyle vajinada bakıyor doktor. Böyle küçük bi metal gibi bişeyler bakıyo gerçekten hiç agrı yok sadece böyle insan ilk o aleti sokunca ürperiyor. Sonrası gayet rahat ve acısız canım
Hulya00 Dilek25 aynen banada 3 kere falan bakıldı kötü bişey değil öyle bi durum olsa zaten doktor yapmaz