Mozi1605 Kızlar 6. Haftamdayım bugün bel ağrım oldu sanki adet olcakmşm gibi hafif tatlı bel ağrısı var aynı durumu yaşayan oldumu bu haftalarda?
Lina_alya_aras Mozi1605 oluyor canım illaki bende çok öyle oldum sanki adet oldum olcam.gibi oluyordu ileri haftalarda öyle olmaz korkma 😍 15 haftalık olduk hala oluyor arada
selencinaar Mozi1605 bende 6+5′im basından beridir bel ağrım var lakin kanamam yok çok şükür bu dönemlerde olurmuş doktor öyle söyledi sağlıkla kucaklayalım bebişleri inşallah❤️
dika Mozi1605 evet benim de aşırı bel ağrım var ayakata 5 dakika durayım sanki belim kopuyor gibi doktor normal dedi sizin 6arti kaç benim ki 6+6
gokyuzu777 Mozi1605 canım ben 5+2yım bugun belim agrıyor geceleri uyuyamıyorum endiselenme guzelce uzan dinlen, yuksek yerlere uzanma, agır iş yapma zaten yapmıyorsundur da 💙🙏 bir sey olmaz allahın izniyle bebeğinle konuş, o senı hep duyar😇
sutlukahve_ Bel ağrısı kasik ağrısı yaşaman normal önemli olan kanama olmamasi ağrın çok çok fazla değilse normal
Mozi1605 sutlukahve_ yok çok ağrı değil hafif bi ağrı bacağa vuruyo bazen şükür kanamam yok zaten allah korusun
Mozi1605 Lina_alya_aras ayy şükür içim ferahladı sanki adet olcakmşm gibi oluyo sinir oldum bacak ağrısıda eşlik edio tabi şükür kanamam yok allah korusun ama bel ağrısı korkuttu biraz 🥹
Lina_alya_aras Mozi1605 canım normal ama sen olduğu zaman dinlen Allah’ın izniyle inşaallah birşey olmaz 😍 kanama çok korkunç gibi dursa da bazen zararsız kanamalar da oluyor ben 6 haftadan sonra üç hafta kanama yaşadım çok şükür bebeğim bırakmadı beni önemli olan rahimin kapalı olması açılma olunca düşük oluyor 🥹 Allah’ım tabi kimseye yaşatmasin Allah’ım korusun evlatlarımızı 🤲🏻🩵🩷 bizde bazılarımız da genetik gibi erkek bebekte kanama olabiliyor kuzenimle çok benzeriz bu bile çekmiş birbirimize erkek bebeklerde kanama olur kızlarda olmaz onda bende de var galiba
sutlukahve_ Mozi1605 sıkıntı etme o halde yerleşme oluyor o yüzden doktorum ağrı fazla olmadığı sürece normal kabul ederiz demişti
Mozi1605 Lina_alya_aras rabbim korusun kanamalar korkutucu oluyo ama herzaman kötü sonuclanmıyo rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin teşekkür ederim canım
Yaseminmur26 Haftam hala var ve çevremde olanlar da hep devam edeceğini söylüyorlar 20 haftalık tanıdığım var hala ağrısı var çok normal şiddetlenmedigi sürece sıkıntı yok canım.
Lina_alya_aras Mozi1605 amin canım benim rica ederim ne demek 😍 stres yapma kendine yeterli bildiğin duaları oku bebeğine inşaallah sana bağışlar Allah 🤲🏻
Mozi1605 Lina_alya_aras valla okuyorum hatta salatı tefriciye duası var onu okumaktan ezberlemişim şükür rabbim dualarımızı kabul etsin❤️
dika Mozi1605 doktorum fazla ayakta kalma dedi ben fazla ayakta kaldığım için lekelenmelerim oluştu ilaç verdi dikkat edin siz geçmiş olsun