Şimdi şöyle arkadaşlar Çorum özelin çocuk yoğun bakımı varmış ama elitparkın 2 seviyeye kadar varmış Özgür bey dedi ben hastalarımı önemsiyorum doğuma vs geliyorum öyle çok sevk olayı yapmıyorum dedi ama çocukta bi sıkıntı olur vs gerekli gördüğümde yaparım dedi ama o da doğurduktan sonra gibisinden söyledi . Gerçekten özgür bey mükemmel yani bütün sorularıma cevap aldım çocuğun aşağıda giydirilmesi sezeryan diye diretilmemesi hasta memnuniyeti ayrıca ebelere eğitim veriyorlarmış ebeler de mükemmel istersem tanış konuş bile dedi ki ben instagramdan bile takip ediyorum gerçekten özel ebesi gibi rahatlatıcı masajlar doğum a kadar sürekli seninle yürüyüş yapması vs bu gördüklerimi de doğruladı özgür bey ayrıca Çorum özelden daha kötü diye düşünüyordum elitparkı bu önyarğım yıkıldı doğumhane vs yenilemişler hep ayrıca özgür bey doçent Çorum’da başka doçent yok kadın doğumcu adam Hacettepe mezunu bu benim için önemli bi detaydı muayene uzun sürüyor bebeğin her şeyini tek tek bakıp söyledi çok kasıntı birisi de değil gayet konuşkan eğlenceli ücretler Çorum özelle aynı ben Özgür beyden memnun kaldım onunla elitparkta devam etmeyi düşünüyorum mesela çocuk doğunca kordonun hemen kesilmemesi benim için önemliydi onlar geç klenpleniyormış çocuk doktoru da yeni çok iyi doktor getirdik hastaneye dedi onlar da sağlık açısından öyle öneriyor dedi . Çorum özele gidenler bi muayene gidin doktoru bi deneyin sizde vazgeçemeyeceksiniz o kadar beğendim yani