Maviyesill Çorumda ilk hamilelik dönemimde kalp atışı için özel hastanede sabri laçine gitmiştim ilgisi çok güzeldi bana herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatmıştı şu ikili tarama testini neden yaptıklarını yaptırıp yaptırmama bunları düşünerek karar vermemi falan hepsini anlattı hatta 25 mayıs ve sonrası doğum gerçekleşir o tarih itibariyle hazır olmam gerektiğini söylemişti tam 25 mayısta doğum yaptım eşim hala unutmaz onu 😊 tatvan uzak olduğu için doğumu çorumda yapıcaktım başta bende sabri beyden güzel enerji aldığım için ilk tercihim doğum içinde orasıydı fakat araştırmalarım sonucunda normal doğum olursa doğuma doktorların gelmediğini ve ebelerle doğumun gerçekleştiğini öğrenedim ve bana saçma geldi o kadar parayı neden veriyorum devletten farkı ne o zaman diyip tatvandaki doktorum tavsiyesiyle özgür hocaya gittim ve devlet hastanesinde doğum yaptım herkesin düşüncesi farklıdır tabi ama bana bütün herkes çok ilgiliydi Allah razı olsun ebelerinden hemşirelerine kadar hepsi hepsi çok pozitif çok iyilerdi o sancılar arasında bile beni güldürmeye çalışmışlardı doğum sonrası dikiş atılırken ebenin hassasiyeti falan çok iyiydi ve bebek doğar doğmaz bütün kontrol ve muayeneleri benim gözümün önünde oldu hemşireler giydirip bebek yatağını yanıma getirmişlerdi. Bence ilginin özel yada devlet hastanesiyle alakası yok insan olmakla alakası var hamileliğimde hep Rabbim iyi insanlarla karşılartırsın diye dua ederdim çok şükür öyle oldu inşallah bu doğumumdada Rabbim iyilerle karşılaştırır 🥰