Loli_01 Badgirl_ Badgirl_ Abdurrah Göymen gidiyorum ayda iki kere 1000 tl doğum normal sezeryan 20 bin dedi
Lina_alya_aras melike2700 bende aynı doktora gidiyorum ama siz biraz fazla mı verdiniz çünkü ben 1100 lira veriyorum acaba sigortanız mı yok
melike2700 Lina_alya_aras evet sigortamız yok annelik indirimi yapıyorlar 500 lira indirdiler 1100 lira verdik
Elanur63_ melike2700 nasıl bir hastane acaba bende 38in haftadayım gitsem beni de alırlar mı bayramdan sonra benim 2.gebelik sezeryan olacak
smnr-06 Badgirl_ ücreti sormadım açıkçası arkadaşım bu geçtiğimiz şubatta 15 bine doğum yapmıştı illaki zam gelmiştir gelecektirde. Doktor önemli benim için parasını sormadım o yüzden
Lina_alya_aras Badgirl_ evet canım benim doğuma daha çok meraktan sorduk özel oda ile fiyat istedik 15000 dediler normal oda da 11 11500 gibi dediler
Badgirl_ Lina_alya_aras ya çok teşekkür ederim ben şuan 39 haftaligim doğum bekliyoruz en azından orası uygunmus
Elanur63_ melike2700 ben nizipteyim burda özel bir hastane var ADN Hastanesi ona gidiyorum şerife hanıma