Ozlemerikci543450 Buseemm kahve böyle affedersin tuvaletini yapınca tuvalet kağıdına sürülüyor 1 sabah böyle koyu kahve adet gibi geldi az bişey hasta olıyorum sandım ped taktım sonra hiçbişey yok 😀
Buseemm Ozlemerikci543450 yerleşme kanamasi cnm sennki insalh odur bnde adt günümde test yaptim kipkirmizi bi pozitifumarim sende de oyle olur
Pamiramsi Ozlemerikci543450 geçen ay benim de adetim böyle geldi çok sinir bozucu. Bir defa leke geldi 3 gün hiç bir şey yok sonra baktım adetim söküldü 🥺
Ozlemerikci543450 Buseemm canım ay ağzından bal damlıyor kız inşallah öyledir heyecanla bekliyoruz babalar günü olursa eğer eşime söyleyeceğim 😍annemde yerleşmedir dedi de bende lekelenme de olsa tutmadı heralde diyorum 😇😂
Pamiramsi Minikmucizemmm26 bat 14 benimde ben test her gün yapıyorum ahahah ama daha görünürde bir şey yok yalnızca önceki aylardan net ayıran bence karın ağrısı çünkü ben 2 gün önce karın ağrısı yaşarım. Ama daha 5 gün varkenden beri adet sancısı gibi ağrım oluyor
Minikmucizemmm26 Pamiramsi yaa insAllah vardır 🥰 benim çok ümidim yok biraz erken belki o yüzden ama hiç belirtim yok 🥺 şuan da test için de çok erken sabırsız sabırsız bekliyorum mecbur😂
Buseemm Pamiramsi yok valla yapmadim uarin carsamba zaten varsa eğer günüm gecer diye umuyorum ovulasyon deniyorum ama o da kirmizi cikmiyor silik çıkıyor. Yok galiba bilmiyorum
Pamiramsi busrax_ buna adet gününde koyulaşıyor diyorlar ovülasyon testi için ama ben yaşamadım ama öyle duydum yani
Pamiramsi Ozlemerikci543450 bende babalar günü için çok plan yaptım Allahım nolur nasip etsin dualarımızı duysun boş çevirmesin çok amin
Buseemm Ozlemerikci543450 bak bnde adetten 4 gun once baslamisti once kanla karisik adet sancisiyla beraber geldi pedi lekeledi biraz. Ardindan duedu ettesi gun kahve leke geldi azicik lekeledi birakti ertesi gün yine ayni leke geldi hatta ben anlamadigim icin adet söktürücü ilaclar fln icmeyi düşünüyordum sonra internetten atastirayim dedim bi baktim hamilelik belirtisi fln dedi tam adet günüme denk geldi 3 gün sürdü lekelenme ardindan da test yaptim pozitif kan verdim 400 kusurle ogrenmistim hamile oldugumu
Pamiramsi Ozlemerikci543450 ben çizgiyi görüyorummm yarın ilk idrarla yapma şansın varsa yapsana merak ettim bence daha koyu çıkacak 😍
fadimekkayaa Şu an aşırı bir şekilde göğüs dolgunluğu ve hassasiyet yaşıyorum ilk başta psikolojik dedim ama yok dokünamiyorum bile bı anda başlamış olması beni tedirgin etti belirti mi acaba diye
fadimekkayaa fadimekkayaa sabah yine ilk idrarla test yapacağım testim yok eczaneden alır almaz deneyip buraya atarım eğer yine gölge görürsem direk kan vermeyi düşünüyorum
Ozlemerikci543450 Seyda5- cuma günü yapacağım yapıp strese girmekten çok yoruldum bende de 8 9 10 günlerde geldi kesildi
Ozlemerikci543450 Buseemm ay inşallah öyledir böyle görünce bi hevesleniyorum cumaya önce idrar yapıcam eğer silik vs olursa hemen doktoruma gideceğim