--sy Havvabektas gebeliğiniz ilerlemiş paket bildiğim kadarıyla ilk 2 aylık süreçte alınması gerekiyor ama ayriyeten gebelik takibi için giderim diyorsanız safiye genç’e gidiyorum kendisinden daha tecrübeli bir prof doktor gebelik takibi yapmadığı için safiye hanıma yönlendirmişti. kendisinden çok memnunum
Emel5805 Havvabektas ben Medical Parka gidiyorum prof.Mehmet Bilge Çetinkaya çokta memnunum maddi sıkıntınız yoksa gidebilirsiniz 👍👍
Emel5805 Havvabektas ben paket aldım muayene 2700 oldu zamlı fiyat o yüzden paket uygun içinde testleri dahil hepsi var biraz pahalı gelebilir ama ben doktorumdan çok memnunum en güzel tarafı merhametli hastalarıni dinler sever bazıları paarayi alsada yüzüne bakmaz büyük Anadolu hastesine ben KBB gittim sevmedim arada çok fark var
Fundabg Büyük Anadolu Meydan’da Halil İbrahim Dinler’e gidiyorum. Çok memnunuz. Doğum paketi almıştık 35.000. Önder kaplan istiyordum oranın doğum paketi yoktu. Medical park çok pahalıydı. En iyisi büyük Anadolu oldu
DENIZ_55 Havvabektas ben samsunda oturuyorum murat hakan aydin doktorum mükemmel bi doktor tavsiye ederim devlet hastanesinde ben onda bi gebelik gecirdim öyle güzel ilgilnediki anlatamam suam tekrar planlıyoruz olmadi ama doktor sana alisinca aniden gidince orda varken sana özel sıra actiriyor sadece kendi hastalarina yapıyor bide nereye geliyorsun samsunda
Zynpkcn Samsun kadin doğumda ozge deniz unyeli Engizde oturan kuzenim engizde olan hastanede bj erkek doktorun oldugunu cok iyi oldugunu demişti
DENIZ_55 Havvabektas anladim ben atakumda oturuyorum doktorda dediğim kişi çok iyi gitmeni tavsiye ederim
Mervepera Fundabg o paket var sompo muydu neydi sigorta sirketinden yapabilirsin önder beyi istiyorsan ben ona gidiyorum paket yapmadım ama şirket aramıstj beni
Mervepera Fundabg güvenilir hastaneyi aramıştım beni aradılar böyle böyle diye evet demişti dolandırıcı vs diye düşünmüstüm bende 🤭 hastane de teyit edince anladım ama gerek duymadık pakete zaten 20 küsürlerde idim 🤣 🤭