Mirom seyda006 aslinda kabul ediyor canm oda farkında ama yapcak bisey yok değişmiyorlar diyo ne maddi ne manevi bi destek gormedk gidersek 1 tabak yemek koyar onun dışında al şu 50 lirayı demez bana değil torununa versin ben napcam ama yok hala bizden bekliyorlar para verelm pazarlık alalm istiyorlar 1 milyar kredi ödüyoz biliyorlar
Minisimveben Mirom valla canım ben öyle bi şey yapsam eşimle çok kötü olurum eşim çok iyidir bana karşı her zaman ama ailesine asla laf ettirmez kendisi de biliyor aslında neyin ne olduğunu ama.. benim ailem geldi 1 hafta kaldı gitti hiç bişeye de karismazlaryani bunlar sanki kendi evi nefret ettim gerçekten yani artık
seyda006 3215298 ewet canım etrafımda var böyleleri allah akıl fikir versin 1 senelik evliyim ve evliliği tam anlamıyla çözdüm artık sen takmadığın zaman uğraşmaktan vazgeçiyolar çok şükür ben bu tarz sorunlar yaşamadım ama etrafımızda ki insanlardan ders çıkarmak lazım
SerpilG Mirom beterin beteri var cnm takılma hormonlarında etkisi var sanırım. Ben dün okadar saçma birşeye 1 saat ağladımki saçma farkındayım ama durduramıyorum kendimi. Sonra üzüldüm bebeğimi huzursuz ettim diye. sende üzme karnındakini ☺️👍
Mirom Elizveannesi ben saygim da hic bir zman kusur etmedim onlarn bircok seyi eksik olduğu için gelmeye yüzleri yok die düşünüyorum 35 bin kredi cekip düğün yaptık biz bi işci aylığı ile kahvaltiya peynir alamadm ben ekmekle cay yedim onlar orda bolluk içinde 50 tl verip kahvaltilk al bari diyemezler mi üstelik hamileyken hakkim helal değil benm yaşayan bilir bi elekrk sobası alamadk biz paraszlkdan gece gelir eve yatrdk hemen annem verdi Elekrk sobasini onu kullandm sonra babam klima aldi ama onlar hep rahat yasadi oğlum borçla evlendi gelinim hamile ne yiyorlar demediler evlerine 4 aylık girdiği halde ben oturup cok agladm allahm bugunume şükür
Elizveannesi Mirom bunları yaşayan tek siz değilsiniz emin olun. Ben işin manevi boyutundayım.. Gezebilen, dolaşabilen, yapıp edebilen, sadece size gelince yapamayan, gelemeyen, gidemeyen olunca bende sizden kaynaklanan bir durum olduğunu düşündürdü.
Ssshhh Mirom 38 haftalık hamileyim kaynanam üç gün önce geldi şehir dışında oturuyor geldiğinden beri geziyor ben yemek yapamıyorum diye çağırmıştık güya ne yemek ne başka bişi hiç bişi yapmıyor hamileliğim boyuncada iki üç defa aramıştır o da mecburiyetten şimdi gelmiş doğurdun doğurdun doğurmasan bi hafta kalıp giderim annen baksın sana diyor hepsi aynı nefret ediyorum kaynanamdan oda benden tabi ama ben hamile halimle tartışmamak için bişide demiyorum herşeyi eşime anlattıyorum
Aslananne Mirom benim kayinvalidem sehir disinda yasiyorlar yilda birkac kere gelirler yada biz firsat bulursak gideriz benim kayinvalidemde ole ama kadinin yapisi ole kasitli yapmiyo yapamaz da zaten oglundan çekinir😂 pek bakamaz uzun sure kalamaz pek dusunmez torunuma sunu alayim bunu alayim bende artik soyleyerek yaptiriyorum dusunecekleride yok onlar dusunmuyor ben niye cekineyim torunlari sonuçta eşimde doyo sole istedigini diyor soyliyorum bende neyse kendi annem ve ailem ölür benim cogugumun yoluna bir gun eli bos geldiklerini bilmem daha dun kardeslerim koli koli sevdigi seyleri almis insanin ne varsa kendi anasinda ailesinde var yani kız ailesi daha hassas torunlarina karşi cevremdede cogunluk bole
BL08 Mirom keske benimkide oyle olsa.benimki kendi evini birakip bize tasindi yani bana bakiyor diyemem.birtek yemek yapiyor.diger isler hep bende.tatli salata falan ben yaparim birtek yemeyi yapar oturur.her isimizede karisiyor.birde esimden bisey istedigimde oglumu bezdirme diyor.birde soylese komsunun erkeyindenmi isteyeyim diyecegim.bikdim.uzaklassin diyr hergun dua ediyorum.
Ssshhh BL08 en güzel şey onlar gibi yüzsüz olmak gerekiyor cvb vermek gerekiyor benimki kocan her gece çıksın dışarı ne olcak diyor kocam beni çıkarıncada niye çıktınız dışardamı doğum yapacaksın falan diyor
BL08 Ssshhh birde kendi evi oyle guzel yerdeki cennet.her kesde soyluyor yuzuneki niye geldin gelinin yanina.kari koca oturuyolardi.kucucuk ev geldiniz girdiniznburaya.yuzsuz her sozu yutuyor.birde esimin babasi iciyor.her gece zar zor grliyor eve.dusuyor ustu basi camur.atiyo banyoya kayinvalidem bekliyo ben yikayayim diye.bu artik ne anne kiskancligi ne bisey.dupeduz vicdansizlik beni noker gibi goruyo
Aslananne Ssshhh oglunun parasini yiyorsun bacim gonlu olurmu hiç 😂neyse Allahim Eslerimizle dort duvarimizin icinde huzur versin gerisi boş
Senbibak Minisimveben 😂🤭 canın güldüm yanlış anlama insanların anlayışsızlıklarına ilerde zaten başımızın üstüne yaslanınca bizle olacaksınız bırakın gençken yaşayalım dimi
Minisimveben Senbibak kesinlikle öyle canim şimdiden sebepsiz yere insanları kendinden soğutmanin anlamı var mı yaa değerinle kiymetinle git işte yani ne gerek var bu hale gelmeye suratımdan konusmamamdan anlamaları lazım yani
Zeyna0607 Mirom ya bacım bırak Allah aşkına gölge etmesinler başka ihsan istemez napacan bırak gelmesin benimki yuvamı yıkmaya çabalar bırak aynı şehiri aynı ülkede bile olmamak lazımken ben aynı evdeyim