ASE6154 nursenakaynak01 Bilgem52 Ben geçen hafta devlette yaptım ameliyathaneye gitmeden odada taktılar çok korkuyordum qma hiç hissetmedim açıkçası. İlk doğumum özeldeydi onda uyuşukken taktılar çıkarırken çok acımıştı bunda ne takarken ne çıkarırken hissetmedim 😊 sanırım takan kişiye bağlı biraz aynı iğne yaptırmak gibi eli hafifse sorun olmuyor 😊
ASE6154 nursenakaynak01 ameliyattan çok ondan korkuyordum ki benim vajinismus geçmişin var birde ona rağmen ciddi anlamda hiçbirşey hissetmedim rahat olabilirsin😊
Btlbet NerminAyla merhaba birseybsorucama ama 1 hafta once sezeryan oldum .kan ilacı ve diger ilacları alıyorum doktorun verdifi büyük abdest zift gibi kan ilacından sanırım dimi .varmıydı sizde de
hellomama Ümraniye eğitim ve araştırma da doğum yapan var mı arkadaşlar ya? Bana ameliyat gününden bir gün önce yatış yapılacak denildi sonra da 2 gün yatış var toplam 3 gün yatılıyor denildi
Zeyyno_ Aymirac ip fikisi yapmiyolar diye biliyorum ben normal yaptım ama eltimin kız kardeşi sezeryan dediğine göre sezeryan yeri belli etmiyor yani ipli dikiş değil 🙏