Aymirac Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar 🙈 Süreç nasıl ilerliyor birde dikiş normalmi yapıştırmamı
Akdogan70 Aymirac isteğe göre değil zorunlu sezaryen yapıyorlar dikişli yapıyorlar 3 gün banyo edemiyosun rahat oturup kalkamiyosun Bi süre
NerminAyla Aymirac yapıştırma ne demek oluyor bilmiyorum ama estetik dikiş atıldı. İki gün yatırıyorlar, taburcu olunca banyo yapılabiliyor.
Aymirac NerminAyla normal dikiş mi lazer yani lazere yapıştırma diyolar ilkim yapıştırma oldu çok rahat ayağa kalktım ama bu seferki normal ip dikişle olursa hemen ayaklana bilir miyim diye merak ettim
Btlbet NerminAyla merhaba birseybsorucama ama 1 hafta once sezeryan oldum .kan ilacı ve diger ilacları alıyorum doktorun verdifi büyük abdest zift gibi kan ilacından sanırım dimi .varmıydı sizde de
ozlemozlem66 Yapıştırma oldu benim dikiş yok estetik dikiş diyorlar sanırım, spinal yada genel anestezi yapıyorlar tabi annenin bebeğin öyküsüne göre değişir ama spinal öneriyor genelge doktorlar ben cooook memnun kaldım
Zeyyno_ Aymirac ip fikisi yapmiyolar diye biliyorum ben normal yaptım ama eltimin kız kardeşi sezeryan dediğine göre sezeryan yeri belli etmiyor yani ipli dikiş değil 🙏
ASE6154 nursenakaynak01 Bilgem52 Ben geçen hafta devlette yaptım ameliyathaneye gitmeden odada taktılar çok korkuyordum qma hiç hissetmedim açıkçası. İlk doğumum özeldeydi onda uyuşukken taktılar çıkarırken çok acımıştı bunda ne takarken ne çıkarırken hissetmedim 😊 sanırım takan kişiye bağlı biraz aynı iğne yaptırmak gibi eli hafifse sorun olmuyor 😊
gonulmusic Ben İstanbul Pendik Marmara ağıyım araştırmada doğurdum. Acilden giriş yapmıştım ağrım var diye sancı varmış yatış yaptılar acilmami beklediler sabaha karşı doktor geldi alttan muane etti bebeğin kafası geride sen normal doğuracaksın sezeryana alalım dediler tamam dedim. 15 dk da kucağındaydı odaları çok temiz. Doktorlar hersey çok iyiydi ve yapıştırma galiba dümdüz masssallah çizgim.
ozlemozlem66 f_gecee Gizem Nil ceylan çok iyidir birde Memiş ali mutlu 🌺 ameliyatımı gül hanım yaptı, ekiptende çok memnun kaldım
f_gecee ozlemozlem66 tamamdır teşekkür ederim bu ay için randevu aldım kendisinden inşallah bende memnun kalırım 💝