Tugcev Demekki neymiş gebelik şekerinin aile ve genetik ile ilgisi yokmuş burda öyle şeyler okudum gördüm ki sanane ben zayıfım Dr bı sıkıntı yok sende ve çocukta dedi diyen mi dersin. Şeker yuklemesinden sonra doğumdan sonra kalıcı olacak diyen mi dersin insanları yanlış yonledirip. Canım sen canini sıkma inşallah diyetle düzelir önce bı takip verir dahiliyeye hemen bı randevu bulmaya bak sen ki sana ne yapacağını ölçüm ister Büyük ihtimal ölçüm cihazı alıp evde takip etmwni ister + diyet der diyette de hamur işlerinden beyaz ekmekten ,pirinç,makarna ,paketli gıdalar, şekerli yiyecekler içecekler, bunlardan uzak dur ki inşallah düzelecektir insülin kullanman gerekirsede korkma insülin zarar vermez. Tam tersi seker zarar verir Allah korusun sana ve bebeğe. Dr ne diyorsa harfi harfine uy kendini acta bırakma açlıkta yükseltir şekeri 3 ana 3 ara öğün yap tabaklarini dengesi önemli az ve sık olacak şekilde mesela sabah 1 ad orta domates,yumurta,peynir,zeytin,yeşillik,salqtalik,avakado , böyle sürekli değiştiriyorum yediğimi zaten Dr sanaa söyler ne yemen gerekiyor ne yememen gerekiyor. Benim gebelik öncesi gebeliğimin başından beri yapıyorum diyet gayette tok tutuyor yediklerim insulinde kullqniyorum. Yine sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin burdan tabi yardımcı olurum her zaman ❤️