xazall 15 Hafta olduk biz.🩷 Yurt dışında yaşayan varmı ? Ben İsviçre de yaşıyorum. Kaç haftalık hamilesinz nasıl gidiyor? 🤍🩷🤰🏽
xazall Babymom07 Çok güzel bir ülke, özgür çalışkan bir ülke, hak hukuk konusundadq çok iyi doğasında güzel sadece hep soğuk 😁 yağmuru karı çokk yaza hasret kalıyoruz bazen
Cigdm sevimlikek iyi günler yurt dışındaymışsınız benim bi ilaca ihtiyacım var biosteron sizin orda varmı acaba getirtmek istiyorum
ylmzm sevimlikek merhaba Fransa da sezaryen sonrası normal doğumu devlet destekliyor mu? Kaç yıl olması gerekiyor normal için. Türkiye de sadece özeller destekliyor.
Tictack Afrasevde xazall merhaba bende yazın inşallah 8 aylık bebişimle isviçre’ye gelmeyi düşünüyoruz😊 ama kene konusu beni çok korkutuyor sanırım oralarda çok varmış hatta halk aşı oluyormuş. Acaba oraya geldiğimizde keneden nasıl korunabiliriz? Koruyucu fisfis tarzı şeyler var mi varsada8 aylik bebek kullanabilir mi
Tictack Afrasevde merhaba acaba siz orda araba kullanıyor muydunuz? Araba kiralamyi düşünüyordukta ceza yer miyiz acaba kurallar çok zor mu😅
Afrasevde Tictack evet maalesef kene çok var🥲 benim bildiğim spreyler 1 yaşından itibaren kullanilebilen spreyler. Siz gelmeden ordaki çocuk doktorunuza danışın öyle kullanın 🌝 giyimine dikkat ederseniz bir sorun olmaz inşallah😊
Tictack Afrasevde yeşilliğin üzerine oturtmasak kene bulaşmaz diye düşünüyorum herhalde değil mi? 🙈 bide siz orada bebek ile teleferiklere binebiliyor musunuz mesela wengene grindielwald’a giden, bebek arabası aliyorlar mi teleferiklere?
Afrasevde Tictack yok ya bulaşmaz korkmayın öyle😊 Evet bebek arabasını teleferikler alıyor ama kundakla gezmeniz daha rahat olabilir 🥳
Tictack Afrasevde sizi bulmuşken sorayım dedim 🙈🙈 daha önce rig dagina çıktınız mı acaba bebekle yada bebeksiz? Sizce oraya bebekle çıkmamız zor olur mu🙈🙈