Ceyda3506 Son 13 Gün 🥰 Sağlıkla gelsin Miniklerimiz 🙏 İkinci kızıma hamileyim Buda Normal Doğum olur İnşallah 🙏🥰
ozgeerkan73 Sinem_klc bende oluyor 36 haftalıkken başladı doktorum dikkat et 1 hafta 10 gün içinde dogurursin dedi hala bekliyorum ama sancı devam ediyor
matmazellayy Limonvarisi Anladımmm olsun hakkımızda bu hayırlıymış rabbim sağ Salim evlatlarımızı kucağımıza almamızı nasip etsin bizde onlar da iyi olalım yeterli
melekmi22 matmazellayy size kaçıncı hafta da neden sezeryan dediler ben şuan 32 haftaligim nst falan hiçbişey yapılmadı 1 ay sonra gel dediler 36ya denk geliyor o da o zaman da ne bileyim oldu da sezeryan dediler bir hafta sonrasına sezeryan için gün almak istemem panik bir insanım korkarım
matmazellayy melekmi22 36. Haftadan sonra Sezeryan denildi bu hafta 37 yim gün alacağım 38 e veya 39 a
Ebrusisli Rabiul amin inşallah sizin neden kaynaklı riskiniz var benim bebeğim kanalda bayağı aşağı inmiş hatta doktorum iğne vurulmasan şimdiye doğum olurdu dedi ama ben haftalık iğne oluyorum endokrin fitil kullanıyorum çok şükür açılmayı engelliyorlar
Aydinaysenur Kubra-Maytalman benim sezaryen olacak bebeğiniz kuveze girdi mi peki ben ondan çok endisleniyorum
Kubra-Maytalman Aydinaysenur Hayir kuvöze girmedi bebeğim. Tahlilleri va normal cikti zaten. Kilo sınırını aştığımız içindir belki de . Sizin en son kontrolunuz ne zamandı ve ne kadar kilo tahmininde bulunmuslardi?
Kubra-Maytalman Aydinaysenur Bir de sezaryen için erken değil mi , genelde 38 dolmadan almıyorlar da.? Sizin neden bu kadar erken ?
Aydinaysenur Kubra-Maytalman çok şükür çok sevindim. Geçen hafta 2800dü kilosu iyi solunum sıkıntısı olmazsa girmez dedi. Benim gebelik şekerim var bir de rahim ameliyati geçirmiştim dikislerim sızlıyor bayramda doktorum olmadığı için riskten atmayalım alıp gideyim diyor. Sancımın olmaması gerekiyormus. Bugün kontrolumuz var cuma alalım derse akciger geliştirici igne vuracak bakalim
Kubra-Maytalman Aydinaysenur Anladim çok geçmiş olsun tekrardan sağlıcakla gelsin minnoş🧡 Bende 36 haftaya 36+0 da 2800 du en son kontrolünde, NST de sanci vs hiçbir sey yoktu. 2 gün sonra doğurdum😅 ve 2895 di. Kiloları yakın , umarım sizinki de girmez. 🙏
Aydinaysenur Kubra-Maytalman Aminn inşallah çok teşekkür ederim🙏 benim de sanci çıktı sizin kac cikiyordu 50 oldu bir ara