Limonvarisi matmazellayy ben de 37 deyim Cumartesi duruma göre sezeryan yapabilirim dedi doktor ben normal istiyordum sizi ne gerekçeyle alıyor acaba?
Rabiul umena oda var bende ama üyelik oluşturmadım bebek daha doğmadı doğum tarihi yanlış olmasın diye 🤪
Kubra-Maytalman Aydinaysenur Çok teşekkür ederim 🧡 Benim normal doğum olduğu için açıkçası bilemiyorum ama doktorlar bebeğimin sağlıklı olduğunu söyledi. Siz sezaryen mi olacaksınız peki?
Aydinaysenur Kubra-Maytalman benim sezaryen olacak bebeğiniz kuveze girdi mi peki ben ondan çok endisleniyorum
Ebrusisli Rabiul amin inşallah sizin neden kaynaklı riskiniz var benim bebeğim kanalda bayağı aşağı inmiş hatta doktorum iğne vurulmasan şimdiye doğum olurdu dedi ama ben haftalık iğne oluyorum endokrin fitil kullanıyorum çok şükür açılmayı engelliyorlar
Sinem_klc ozgeerkan73 hayır geçen sadece bir gün boyunca süren kasık ağrım oldu gece 3 gibi geçti, onun harici henüz herhangi bir sancı durumum olmadı.
ozgeerkan73 Sinem_klc bende oluyor 36 haftalıkken başladı doktorum dikkat et 1 hafta 10 gün içinde dogurursin dedi hala bekliyorum ama sancı devam ediyor
Sinem_klc rabiksu06 Amin inşallah 🥰🌸🐣 Henüz yok sadece bir gün süren kasık ağrım olmuştu o da geçti. Doktorum 41 haftaya kadar uzayabilir dedi normal doğum istiyorum inşallah nasip olur