Lylmrhn Tuba_44 tuba hanım avent biberonlar bugün indirime girmiş. 20 şubatta Aventin indirimi olan günde yeniden indirime girer mi?
Tuba_44 Lylmrhn evet ama pazartesi perşembe fiyat değişimi var ozaman kadar fiyat değişirse onun üzerinden indirim olur
Amyleec Tuba_44 peki şu an bazı kıyafetlerde yüzde 50 indirim var 26 şubatta tüm kıyafetlerde indirim görünüyor bu mevcut indirimlerin üstüne ek mi olacak bu indirim yoksa baştaki fiyatlarına mi indirim olacak
SeherNilgnBakrc Kızlar 1aylık kızıma tulum alıcam 54cm 4600kilosu şimdi 1-3mü alayım 3-6aymı e bebek ürünleri dar kalıp diyorlar ama benim hemen giydirmeye başlamam lazım bir kaç ürün daha alıcam almışken birkaç ay giysin istiyorum
Tuba_44 Gulsahhhhh oluyo ara ara indirimler ama şubat ayı gibi belli tarih ve ürün yok takip etmeniz gerekiyor
AmatorAnne Merhaba, ben ebebek ten joie litetrax 4 travel sistem almayı düşünüyorum. acaba yakın zamanda bir indirim var mıdır, bilgisi olan var mi? (Şu an %6 indirimle 1499 TL)
SerminMutlu AmatorAnne belki babalar gununde bir indirim olabilir haftaniz erkende bekleyin derim biz ayni arabayi 1100e aldik 300 tlde hediye ceki vermislerdi 🤗💪
Reparista AmatorAnne biz alırkende hiçbir renginde stok yoktu sadece mağazalarda teşhir olanlar vardı güç bela bi tane bulduk başka şehirden
Reparista AmatorAnne biz 1500e aldık mecbur çünkü istediğimiz renk en çok satılan o yüzden şimdi bile bulamasıysak indirimde bulamayız diye aldık on onbeş gün beklwidk daha da gelmedi
Reparista AmatorAnne gri hiçbir yerde stoğu yoktu bölge bölge baktırdık hatta bölgeler arası gönderim yapılmıyormuş bir kaç yakınımızdan almasını istiycektik ama yoktu bayram sonrası gelme ihtimali yüksek ama dolara bağlı fiyatı değilkenlik gösterir diye bir tane bulunca aldık
Reparista AmatorAnne krem rengi mağzada vardı ama bence kir konusunda kullanım açısından zor olur siyah sıcağı daha çok çeker dedik zaten geriye tek seçenek gri kalıyor onu da o kadar zor bulduk ki 😌