yyssmmnn Tuba_44 baby plus mama sandalyelerınde olmucak mı yanı yada hangı tarıh anlayamadım onu bulamdım
Tuba_44 yyssmmnn evet mama sandelyesi beşik araba o tarz ürünlerinde yok özel tüm baby plus ürünler diye belirtmemiş
srpl1515 Demir123 benimde ilk gebeliğim. Bebek bezi- sleepy Islak mendil- sleppy Bebek deterjanı-green clean baby sıvı deterjanı, dalan roxysabun tozu Emzik- Philips avent
Ytugcek Tuba_44 acaba mevcut indirimler üzerinden mi %28 indirim yapılacak, yoksa indirimsiz fiyat üzerinden mi
Seyma3456 Aslinda bi nevi ayni fiyata gelecek 28 tl 3 numara 34 adet diyelim yuzde 28 indirimle 20 tl ye geliyor ama avantajlı pakette 68 tane 39 tl ye geliyor jokerde ayni hesap ama e bebegi beklemeye degmez
Seyma3456 Ve kaldı ki beklesen de akın edecekleri icin sana kalmaz o ürün zaten ayni fiyata falan denk gelecegi icin beklemenin mantığı yok
Merveegazann yyssmmnn o arkadaş benim ve indirimleri duyurma kampanyası postuna hepsini tek tek yazdım girip bakabilirsiniz
Brsn Tuba_44 merhaba geçen sene 3bin tl alışveriş yapana 1000tl hediye çeki veriliyordu bu şubat indiriminde var mı yada olur mu sizce?