Selinmoon kuby aa evet 🙌 hatırladım . İkiside işinde çok iyi zaten , nasıl gidiyor ? Her şey yolundadır umarım 🙏
Ayc09 Selinmoon Sizin doktorunuz kim bu arada ? Hafta olarak öndesiniz aynı hastanede doğum yapacaksak bizlere de tecrübe olur🌸
meryinthemood Selinmoon valla bazen geçiyor bazen geçmiyor. 11. haftayı bekliyorum işte şimdi bakalım çok merak ediyorum sürekli bebeğin durumunu
Selinmoon Seyma2424 merhaba bazen geç döllenmeden dolayı geç duyuluyor ama neden bayramdan sonraya bıraktı ki ? En son kaç haftalıkken gittin ?
Hatci Selinmoon Selinmoon sizin kac haftalık? Gec haftaliklar bana moral verin lutfen bu mide bulantilari tiksinmeler gecicek dimi?😔
Seyma2424 Selinmoon cuma günü gittim ultrasona göre kese 5+2 dedi kalp atışlarını o zaman duyabiliriz dedi
Behacetler Selinmoon maddi olarak bir sıkıntı yok çok şükür cnm da ben bir önceki gebeliğimde 25 haftalık erken doğum yaptım 67 gün yoğun bakımda kaldı daha sonra vefat etti. O yüzden bu doğumumu da Kayseri’de yapmayı düşünüyorum burda sadece tahlil testler filan baktırmak için gidicem aylık Kayseri’ye gidip gelicem cnm yoksa normal bir hamilelik sürecim olmuş olsa burda düşünürdüm ama yenidoğan yoğunbakım filan orda daha donanımla rabbim inşaAllah hiçbir sıkıntı olmadan nasip eder ama yinede her ihtimale karşı takibim orda olucak o yüzden burda da ayrı olarak burda da özele gitmek istemiyorum çünkü orda da özele gidiyorum çünkü
Selinmoon Hatci 37+1 haftalık 🌸 benim sizin haftalarda hemen hemen geçmiş gibiydi , çok zor ya biliyorum 😏
Ayc09 Hatci Merhaba🌸 herkesin aynı olmuyor tabiki ama benim bulantılarım neredeyse 18.-19. haftaya kadar sürdü ama merak etme geçiyor hatta iştahın açılınca unutuyorsun bu zamanları😅 İlaç falan kullanıyor musunuz bulantı için ?
Selinmoon Behacetler haklısın tabii , için nasıl edecekse öyle yap 🙏 Allah bir daha göstermesin inşallah. Moralini yüksek tutmaya çalış her şey güzel olsun 🤗
Behacetler Selinmoon inşaAllah cnm bakalım rabbim herkese sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️🤲🏻 güzel düşünüyorum herşey güzel olur inşaAllah
Selinmoon meryinthemood o herkeste oluyor kontroller 1 ay olunca zaman geçmiyor gibi ama bir bakmışsın sonlardasın ben hiç anlamadım ne ara geçti diye 🤗
Selinmoon Ayc09 Özgür Doğan benim doktorum , evet son haftalar artık gelmesini bekliyoruz ❤️ Neonda olacak doğumum inşallah , olsun da tecrübelerimi paylaşmak isterim sizlerle 😻
Hatci Ayc09 gunde yari Ayc09 insallah en gec benim de o haftalarda geçer cok kotuyum dogrudurust su bile icemiyorum😔 yarim zofer kullaniyorum gunluk