busraltin Bugün böyle değişik baskı hissettim genelde oluyor zaten alt taraflarımda kasılma ağrı da bebek kanala mı giriyor acaba dedim
_almirasmom busraltin Benımkıde bayaaa düştü cocugu kasıklarda tasıyorum öyle baskı verıyor yuruyemıyorum agrıdan :(
Alone _almirasmom yaaa kucağınızdaki ufaklıkta mı sizin ? O da küçük sanırım daha 😌 ayrıca konudan bağımsız ama down mı meleğiniz benimde oğluşum var down. Benzettim ama değilse kusuruma bakmayın
Lavinya21 _almirasmom yaa kızınızın güzelliği masAllah Rabbim korusun kem gözlerden kötülüklerden 💕 Allah yardımcınız olsun kızınız daha küçük üstüne bitane daha tecrübe edin haber verin zor değilse bende yapıyım çünkü düşünmüyor değilim 😂
_almirasmom busraltin evet canım rahım agzı uzunlugu 70 mm den bırden 40 mm ındı ordan anlamıstım zaten doktor baya takıpe aldı ınsallah vaktı dolunca gelsın 🥹
_almirasmom Alone evet o 15 aylık oldu daha yuruyemedı ıcın kucaklarda gezıyo hanfendı ve down sendromlu 🥹🫶🏻
Alone _almirasmom yaaa benim paşa da 2.5 yaşında 🩷 2 yaşında yürümüştük biz yürür daha annesi 🌺 Şuan bende 9 haftalık gebeyim. Bebiş doğana kadar yürürse cadı baya rahatlarsınız
_almirasmom Lavinya21 ben de sasırdım hamıle oldumu ogrenınce bızım planımızda kızım yürüsün oyle yapalım ama kul plan yapsada takdırı ılahı oluyomus 🥹