Kubranur_sert 8 haftalık olduk dün nasıl gidiyor sizde hamilelik bende mide bulantısı bi tık azaldı ama halsizlik hala hat safhada 🥹❤️
Yprkk Kubranur_sert uykudan gözlerimi açamıyorum bir türlü . Yürüyünce hemen nefesim kesiliyor meyve dışında canım hiç birşey yemek İstemiyor sabahları midem hafif bulanıyor 😂
Sedef21 Kubranur_sert yarın bende 8 haftalık oluyorum 🥰 bulantı için ilaç kullanıyorum onun sayesinde ayakta duruyorum birde sürekli tansiyonum düşüyor bu sıralar en yakın arkadaşım tuzlu ayran oldu 😂
sltn2686 Kubranur_sert 8+2 karnım çok şiş bikaç kilo aldım bulantım da yok Salı kontrole gidicem hep içimde korku var ilki de bu haftalarda kalbi durdu
Kubranur_sert Yprkk bende aynı zorla kahvaltı yapıyorum ilaç içiyorum diye yoksa oda yok halsizlik aşırı var ya bende yanlız değilmişim o konuda 😂 acaba benmi fazla abartıyorum diyorum 😂
Dddddddd Kubranur_sert aynı bende sırf ilaç içiyorum diye zar zor biseyler atıştırıyorum yoksa kahvaltı yapasım yok 😄
Kubranur_sert Sedef21 bende bulantı için prilam verdi doktorum ama çok etki etmedi bende içmiyorum o yüzden zaten çok bulanmıyor eskisi gibi azaldı biraz daha 🥰
Sedef21 Kubranur_sert bende prillam kullanıyorum bende baya etkili oldu ya ama mide bulantısından ziyade tansiyon beni çok yıpratıyor düştüğü an elim ayağım titremeye başlıyor resmen ilk gebeliğimde de aynısı olmuştu sürekli yatıyordum ama şimdi oğlum sağolsun asla yatmama izin vermiyor 😀
Kubranur_sert Sedef21 senin ikinci mi benim ilk çok şükür tansiyon sıkıntım yok 🥰 zor ya tansiyon da üstüne halsizlik mide bulantısı Allah yardımcımız olsun 🥹🥰
Sedef21 Kubranur_sert aaa gerçekten mi canım Rabbim sağ Salim kavuştursun yavrularımıza 🧿 3 yıl önce bir oğlum oldu geçen ayda dondurulmuş embriyo transferi oldum şuan 8 haftalık hamileyim 🥰
Kubranur_sert Dddddddd benim tam lekelenme oldumu bilmiyorum ama 5 haftalıkken doktorum vajinal muayene etti beni kese görmek için ertesi günü çok hafif böyle kahverengi leke gördüm ama çok silikti bi gün sürdü çok şükür ondan sonra olmadı lekelenme daha 🥰
Kubranur_sert sltn2686 ya bende çok korkuyorum bu durumdan 😢 içimde sürekli bi korkunvar kaybetme korkusu
Kubranur_sert sltn2686 karın şişliği bende de var ama ben kortizon iğnesi kullanıyorum ondan karnım şiş 4 aylık gibi aynı karnım içini ferah tut canım
sltn2686 Kubranur_sert evet kortizon kullanmıyorum ama karnım şiş yani birden 2 kilo aldım bide daha 2.ayda :(
Kubranur_sert Sedef21 evet canım 29 nisanda transfer oldum ilk seferde tuttu çok şükür ama kaybetme korkusu çok var 🥹🥰
Sedef21 Kubranur_sert iyi düşün iyi olsun canım sağlıklı bir gebelikse Allahın izniyle bir şey olmaz inşallah 🥰
Ogretmen09 Kubranur_sert Kubranur_sert kaçıncı gün embriyosu transfer edildi . Hafta hesabını neye göre yapıyorsunuz acaba