sarikiz1 Bizde 37+3 🥰 inşallah bayram sonrası gelir diyorum herşey hazır evdeki temizliği korumaya çalışıyorum valla bende
Ankrli6 Lavinya21 20 Haziran Allah’ın izniyle kavuşacağız gece uykularim kaçıyor , korku , heyecan hepsi var ilk evladim ben ameliyattayken ne yapacak düşüncesi vs gerçekten kalbim cikicak 🙈
Berfinkorkutt Lavinya21 ayyyy buraya 2 gün sonra doğuruyorum yazmayı hayal ediyordum şimdi yazıyorummmm 2 gün sonra kavuşuyoruz Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah 🧿🤍❤️
Lavinya21 Ozgezg ayy banada dua eder misiiinn bende artık doğurmak istiyorum da 😂💞 sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebiş 💞
birmucize1 akduman09 ayni sikayetler bendede var malesef yanma sislik odem ayak agrisi bel agrisi ay curudum galiba 😂
akduman09 birmucize1 bacım birde bana sor dökülüyorum resmen 😂 çocukta durmuyor hiç içerde toplanıyor bir yere nefesim kesiliyor sanki hayırlısıyla bi doğursaydık 😂
karakayahavva00 Bende bugün gün almak için gidiyorum bakalım ne zaman olacak ikinci sezeryanım ve aşırı heyecanlandım 🥰😊
birmucize1 akduman09 ahahaha allah yardimcimiz olsun ya valla hele 2. İse daha zor isin evde bi cocuk var ytsan olmaz kalksan olmaz bi doguraydik hayirlisiyla