Babymom07 BirAskMasali1323 yok biz yaz tatili dolayısıyla gidiyoruz öğretmeniz doğumdan sonra bebişle döneceğiz inşallah evimize çok teşekkür ederim inşallah güzel geçer yolculuk sizin bitti mi hala otobüste misiniz 🫠
BirAskMasali1323 Babymom07 Yaa iyi tatiller 🥰Sağlıkla gelsin bebişiniz…Bebiş şanslı tatil yerinde doğucak 😅🥰Bende teşekkür ederim sağolun yok ya ne bitmesi daha yarın sabah yada ogleleyin varıcaz bu sabah çıktık yola..yolumuz uzun yani anliycaginiz yeni mola yerinde dinlenmeye geçtik
Akdogan70 BirAskMasali1323 ben 34 haftamda 15 saatlik yola gittim öyle bebeğe zarar olmuyo sadece ayaklarin şişiyor 😅😅 doktor abartmış biraz üstelik ben doktora haber vermedim bile giderken
BirAskMasali1323 Akdogan70 Olabilir canım ama ne olur ne olmaz diye ben uyuyorum dediklerine benim 24 saat..
Babymom07 BirAskMasali1323 sizinkide inşallah sağlıkla gelsin 🥰 hadi ya baya uzunmuş sizinki hayırlı yolculuklar uyumaya çalışın diyeceğim de pek uyunmaz müzik falan dinleyin zaman geçsin ❤️
BirAskMasali1323 Babymom07 Sağolun 🥰evet ya ince uzun bı yoldayız bebisle 😅eşimin dizine uzaniyorum da uyku tutmuyo geceleri güzel uyunuyo otobuste..Zaten film izleyerek,müzik dinleyerek atıştırmalıklar yiyerek geciyo yoksa başka türlü geçmez