Nisamelek Adetime 2 gün var ovulasyon testi koyulasmaya başladı yumurtlamam 28 mayıstı gebelik olabilirmiş sizce ?
Umut5135 Nisamelek benimde yumurtlama 29 u ve 12 si bat ve cuma gün test yaptım belli belirsiz çıktı yarın kan vercem ben adet tarihi geçmeden kan alırlarmı bilmem ama şansımı deneyeceğim
ipeklinaismom Nisamelek olabilir ovuslasyon testi hamilelik de koyuluklari hep aynı çıkar bende ondan şüphelenip gebelik testi yapmıştım öyle öğrendim
Umut5135 Nisamelek inşallah vardır yaa takip edelim birbirimizi yarın sen ilk idrarla test yap bende kan sonucumu alıyım inşallah müjdeli haber verelim birbirimize
Kivircik01 Nisamelek belki tekrar yumurtlayacaksındır yarında takip et t çizgisi daha koyu olursa değerlendirin olmazsa da regl günü geçince kan verirsin
Nisamelek Yarında yapayım Bi üç gün takip edeyim koyuluk gitmezse kan veririm artık hcg testi yapmak dahi gelmiyor içimden
Merii52 Nisamelek bende adetime 3 gün kala ovulasyon testi yaptım ve aynı seninki gibi çıktı sonra hemen yanında gönderilen gebelik testini yaptım çok silik çift çizgi çıktı bi kaç gün sonra kan verdim hcg yüksekti. Pkosluyum ayrıca:)
Nisamelek Morperi salı günü evlilik yıldönümüm salı yapmayı düşünüyorum inşallah bize en büyük hediye olur bu
Merveunall Nisamelek kuzum çok çok yüksek ihtimalle hamilesin tebrik ederim 😍 bende oğlumda ovülasyon testi ile öğrenmiştim gebeliğimi her yaptığım test koyu cıkıyordu