Selinnnce Tek seferde hamile kalanlar var mi cok merak ettim arkadaslar biz bu ay o sekilde deneyebildik cunku
Burcu35 Selinnnce 2 ay boyunca hergün denedik yine olmadı. 3.ay 1 yada 2 sefer fırsatımız oldu sadece ve o ay hamile kaldım😊
Findix Selinnnce Beeennn😂 hatta yumurtlama günlerimi takip ederim daha adetim bile yeni bitmişti yumurtlama günlerimde değildim (sözde) ama işte meğersem yanılmışım 😂
Pekgokcen Selinnnce olmaz nasilsa okdr cabuk tutmaz dedim bi kereden bisey olmaz dedim sonuc 22 hftaligim... ilk gebeligimde 3 ay denemistim RABBIM isterse hersey olur
Alyaveannesi Selinnnce onun gerceklesmesi icin once o gunu tutturman lazim canim o da zor oluyo malesef ama insallah sen tutturursun onun testleri varmis onlardan al o gunu denk getirmeye calis
Dimple23 Ben çeyrek denemeyle hamile kaldım ...üstelik nolur nolmaz diye ertesi gün hapı içtim ...adetim söksğm diye soğan maydonoz kürü yaptım ...sonuç 20 haftalık gebeyim 😂
Selinnnce Findix olacagi varsa oluyor demekki iste 😂 bizde her ay duzenli deniyoruz ama bu ay bi iki kere deneyebildik bakalimm
Melekakyz Selinnnce bi iki kereyle olmaz adetten sonraki 10 gün önemli düzenli olarak hergün ilşkiye girilmesi gerekiyor canm ☺️
Findix Selinnnce evet canım bende yumurtlama günlerimi takip ederek yapsaymışım olmayacakmış hani şu adetinden 14 gün saydığın benimki meğerse hemen adet bitimiymiş bence ovulasyon testi al en azından gününü bilirsin
Dimple23 Selinnnce evet ve ilk aylar full kanamalı geçirdim çocık bezi bile yetmiyordu...evladımın öle büyük bi yaşama sevinci var 😂
worin ben😀 çevremde herkes anca 4-5 ayda tutar dedi, bende nasılsa hemen tutmuyor diye rahattım, çat diye tuttu hemen😂 darısı başına canım🙏🏻
Melekakyz worin ahahah bendede aynısı oldu hemen olmaz dediler diye erken başladık denemelere tuttu hemen 😂😂😂
Hamiss5 worin aynen bizimde çevremde 4 5 deneyip kalan vardı benimde öle olur diye denedim ilk denemede tuttu :)
bebekteyaparimkariyerde Selinnnce hahaha eşim bebek istiyordu ama ben kontrol hapı kullanıyordum ilk bir sene istemediğim için sonra hastalandım çok kötü aksattım kanamam geldi oyüzden düzenim bozulmasın diye bir ay kullanmadım o ay hamile kaldım😂 şaka gibiydi ama oldu
Melekakyz Valla denedik çalıştık düzenli olarak ilk ay oldu bizimkide çok şükür Rabbım herkese aratmadan nasip etsin 💕