Grycaglar Dryya Canm rennie tabletını kullan doktorm verdi beni bitek o rahatlatıyo herseyı denedm ama malesef smdi bu tableti gece basucumdan ayırmıyorm cebimde tasıyorm bıyere gıderkende kurtarcm
Bsekvnz Uykuya hasret kaldım 😔 rennie tablet, gaviscon,süt,leblebi,soda hic bir sey gecirmiyor delirmek uzereyim..
Buss1906 Bsekvnz rennıe tanlet bendede hiç işe yaramadı doktorum şurubunu verdi gerçekten iyi geldi sizde deneyin isterseniz
Buss1906 Dryya bana doktorum rennıe duo şurup verdi 2 kaşık içiyorum kesiyo hatta eşim bile dadandı biraz midesi yansa oda içiyo :) bende çok çektim mide yanmasından
Mhtpgnby Dryya peynir ekmek yiyorum rahatlatıyor ama hemen uyuman lazım sonra bidaha başlıyor ama 1 saat falan acaip rahat ediyorum benim de hep geceleri yanmayla beraber bulantı kaynıyor resmen
Tuba-93 Blueinflames89 1 çay kaşığı karbonat 1 çay bardağı suyla çok iyi geliyo bana kesinlikle geçirdi
Mrsmy Kizima hamileyken agladigimi bilirim Bu hamileligimde de basladi😑kabus gibi daha 12 . Hafdayiz.gaviscon vermisto dr um biraz rahatlatiyor
Bsekvnz Mrsmy vermisti yazmissini, vermisto okudum 😂 iyi gelecek bir seye o kadar muhtacim ki yeni bir ilac sandım 😂😂