Zynp-ela6 Kızlar yeşil.akinti var bende gece oluyor gündüz yok.camasirim.bildigin yeşil oluyor acile gideceğim birazdan ağrım var enfeksiyon ağrı yaparmı yaşayan oldumu aşırı derece de su içiyorum ama idrarım az oluyor
Demtserkan Zynp-ela6 evet bi kere bana da olmuştu bende enfeksiyon çıkmıştı kasık bölgesinde ağrı, sızı içi sızlıyor sanki,, ama sizde enfeksiyon mu derler bilmiorum da anlattığınız gibi oldum bende
Tugcekaplan Zynp-ela6 bende o yüzden acile gittim 3 gün önce yeşil akıntılar sonrasında kanamaya dönüştü idrar yolu enfeksiyonu demişlerdi çok üzerine düşmemiştim ama düşmek gerekiyormuş ilerleyen zamanlarda cidden kötü oluyormuş yaşayarak öğrendim, serum taktılar bir de ilaç verdiler iki tane kullanıyorum şimdi bir problem yok
ezgi-esk Demtserkan sizde de kasık bölgesinde bebek kendimi topluyor gibi sertleşme ve ağrı oluyor muydu
ezgi-esk Benimde var ama sebebini bilmiyorum pazartesi bende soracağım bazen sarı bazen yeşile dönüyor. Kasıklarımda bebek sertleşiyor gibi hissediyorum 16 haftalık
Demtserkan Zynp-ela6 evet, göbek deliğine doğru bi sızı batma olur , oluyor mu, sanki için de bi sızı vardır öle oluyor mu