Msydn6 bebek için yenidoğan paketini getirdiklerinde bebek95 projemiz var katılmak ister misiniz diye sordular bende tamam dedim katılmak istiyorum diye kâğıt imzaladım her ay bebek için geldi bir bayan takip etti bebeklerin gelişimi ile ilgili bilgi veriyorlar broşür bu ay neler yapabılır diye 3-4 aylık sanırım oyuncak oynayabılecegı zeka gelişmesi için küpler falan veriyorlar çıngıraklı top gelişimine bakıyorlar problem var mı diye soruyorlar hem anne hem bebek olarak ayrıca psikolojik destek almak isterseniz sizi doktor arıyor konuşmak için ofisleri var oraya giderekte görüşme olabiliyor ve anne bebek için oyun yerleri var grup şeklinde gidip katılabiliyorsunuz oyun grubu oluyor anneler için sosyalleşme amaçlı en son 1 yaşında arıyorlar gene evde misiniz diye doğum günü için pasta getiriyorlar iyiki doğdun diye ben çok yarar gördüm psikolog ile görüştüm ne yapmam lazım lohusa depresyonu nasıl atlatırım dıger çocuklar ile uyum süreci bebekle nasıl olmalı diye tavsiye ediyorum ayrıca pastası da dandik bir pasta değildi çok kaliteli getirmişlerdi büyük bir pasta ☺️ Allah razı olsun