OnuurrMom Kocagoznurrrr27 Ben 250 ye almistim iyi ki almisim nolur nolmaz tutmasa bile ikinci olursa onda deneriz bunlar hemen bozulup batacak seyler degil ki guzel saklandiginda hicbisey olmaz bence alin daha da fiyatlar yükseliyor cunku 🌼
Alyadefne Kocagoznurrrr27 canım dolap uygulamasında bir sürü var açılmamış olarak satıyorlar ellerindeki i oraya bak alabilirsin
ece1234- Kocagoznurrrr27 ay sakın almayın emzik bebeğe göre değişiyor ben koleksiyon yaptım her marka aldım asla ama asla emmedi. Şimdi mamajoo aldım bakalım sevecek mi
Alyadefne Kocagoznurrrr27 yaa gerçi ben bakalı bayağı zaman oldu olabilir orası da uyanıklık yapıyor valla bilemedim canım en iyisi daha da zamlanmadan almak demekki
Mugemurside1 Kocagoznurrrr27 geçen haftasonu civilin mağazasından 230 TL’ye almıştım. Bir bakın istersenizz
tugbaa1202 Kocagoznurrrr27 ben muhtesem kasim indirimlerinde 2 aylik falan hamileydim 170 liraya yakalamistim ikilisini almistim karta taksitle almistim hemde yanlis hatirlamiyorsam hatta esim ortada bi sey yok emzik mi aldin demisti iyiki o zaman almisim o zaman
Kocagoznurrrr27 Aytlkya Şuanda 260 tl var 240 da renk farkı kızların emzikleri baya uygyn sepette 100 tl indirim yapiyor ilk alisveris yapana ☺️
Aytlkya Kocagoznurrrr27 çok iyi canım kaçırma 🤗🤗 ben 207 ye aldım bi kaç ay önce ilk siparişe kargo bedavaydı o zaman ve orjınal ürün kullanıyoruz şuanda biz 🤗🤗
Kiwitoveannesi Kocagoznurrrr27 ayy bende çok bekledim ama yok düşmüyor hep zam geliyor en sonunda aldım 6 ay önce 250 tldi
Kocagoznurrrr27 Kiwitoveannesi Mecbur alıyorsun ya birde indirime girmiyor çok . İndirme girse ne olucak kiii yani
Gul2808 Kocagoznurrrr27 babymall in kendisi sitesinde şuan indirim de Philips avent emzikler 225 liradan başlıyor kaldıysa bakın bir .
Kocagoznurrrr27 Tansuuar Ya benim orada bir ürün aklımdadır hala hani mavi yeşil minik suluklar var ya bebekler icin o çok güzel indirime girmiş e bebekte
Kocagoznurrrr27 Aytlkya Evet canım ☺️ emziği kullananların çoğuda çok memnun bu arada ucu yumuşacık . Birde bebek damağına göre ağız yapısına göre seçiyor emziği yumuşaklıkta önemli anne meme ucuna gidiyor iç güdüleri