• Öneri
  • Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?😃

Hamileyken en merak ettiğim seylerden biriydi doğumdan sonra kaç kilo vereceğim 🤭 Ben doğumdan tam bir hafta sonra 10.3 kilo vermisim bugun 9.gun daha da ince uyandım siz kaç kilo verdiniz? 😄

NGold yaaa ne güzel darısı başıma 😅 bebiş kaç kilo doğdu 🩷 bende ilk kızımda 13 kilo aldım 7 kilo falan doğum da gitmişti diye hatırlıyorum 😅 bu kızımda 1 kilo aldım 35 haftalık hamileyim doğumda ne kadar gider merak ediyorum 🥹😅

NGold 4 kilom kaldı benimle 17 ay oldu gerçi boğazıma hala dur demiyorum 30 kilo almıştım

NGold en büyük korkum kilolarım kalması daha 2 aylığım bi kaç kilo almışım şuna normal kilodayım

NGold 24. Gün -12 kilo göbek için korse kullanıyorum bi tık toparlanma var bakalım yürüyüşede başlayacam artık hedef -13 kilo daha 😂

1. Haftadayım 10 kilo aldım inşallah hepsi gider sadece göbeğim var sanırım sadece çocuğa kilo aldım suyu plesantası bebeğin kendi kilosu falan derken anca olur herhalde 😊

iremd-1798 ben de hamile kaldığım kilonun üzerine bi kaç kilo almıştım o yüzden gitmez diye düşünüyordum ama son haftalarda cok odem oldum kızım 3860gr dogdu 💕

sltn2686 hiç kalmıyor gerçekten ben hamile kaldığım kilonun da altındayım suan

asell13 ben de bir haftanın sonunda kullanmaya basladım korse doktorum önerdi çünkü çok hızlı yağ yakımı var sarkma olur dedi

NGold ay ne güzel ben şuna boyum 171 kilom 62 keşke bende doğumdan sonra 58 falan olsam ama bence zor benim sanki kalıyor kilo vücudum da hemen alıyorum daha 8 haftalığım 2 kilo aldım 60 dım :(

Busra1819 Evet evet ben son haftaya kadar 2kilo almıstım son hafta birden çok şiştim ona rağmen gitti sizin daha fazla gider büyük ihtimalle benim kızım emmiyor bi de 😣

NGold oyyy maşallah 🌹 aman kilolar önemli değil bir şekilde gider de sadece son zamanlarda kilo ve karnında büyüdüğü için çok zor oluyor 🤭🤭

NGold benimde niyetim erken kullanmaktıda enfekaiyon kaptı dikişim şişti falan hala tam iyileşmedi günde 2 saat takıp çıkarıyorum

sltn2686 tabiki dikkat ettiğim zamanlarda oldu ama yemek krizi geçirip 2 çiğ köfte bir zurna dürüm yediğim zamanlarda oldu 🥰

NGold ilk hamileligimde 12 kg alip 7ci gun 14 kg vermistim. Simdi de 14 kg aldim neredeyse 😅 of hemen veririm insAllah

NGold hastaneden eve geldiğimde 8 kilo gitmişti bile. Toplamda hamilelikte 15 kilo almıştım ama bebek 2 aylık olduğunda 20 kilo gitmişti 😂