Hamileyken en merak ettiğim seylerden biriydi doğumdan sonra kaç kilo vereceğim 🤭 Ben doğumdan tam bir hafta sonra 10.3 kilo vermisim bugun 9.gun daha da ince uyandım siz kaç kilo verdiniz? 😄
Doğumdan sonra kaç kilo verdiniz?😃
NGold yaaa ne güzel darısı başıma 😅 bebiş kaç kilo doğdu 🩷 bende ilk kızımda 13 kilo aldım 7 kilo falan doğum da gitmişti diye hatırlıyorum 😅 bu kızımda 1 kilo aldım 35 haftalık hamileyim doğumda ne kadar gider merak ediyorum 🥹😅
NGold 4 kilom kaldı benimle 17 ay oldu gerçi boğazıma hala dur demiyorum 30 kilo almıştım
- Haftadayım 10 kilo aldım inşallah hepsi gider sadece göbeğim var sanırım sadece çocuğa kilo aldım suyu plesantası bebeğin kendi kilosu falan derken anca olur herhalde 😊
iremd-1798 ben de hamile kaldığım kilonun üzerine bi kaç kilo almıştım o yüzden gitmez diye düşünüyordum ama son haftalarda cok odem oldum kızım 3860gr dogdu 💕
NGold oyyy maşallah 🌹 aman kilolar önemli değil bir şekilde gider de sadece son zamanlarda kilo ve karnında büyüdüğü için çok zor oluyor 🤭🤭
iremd-1798 Evet son haftalar her şey çok zordu 🥲
NGold sağlık olsun 🥰🥰
sltn2686 tabiki dikkat ettiğim zamanlarda oldu ama yemek krizi geçirip 2 çiğ köfte bir zurna dürüm yediğim zamanlarda oldu 🥰
NGold hastaneden eve geldiğimde 8 kilo gitmişti bile. Toplamda hamilelikte 15 kilo almıştım ama bebek 2 aylık olduğunda 20 kilo gitmişti 😂