Sessizlik-21 Yzgl Berna_59 selam bnde genesise gidiyorum son haftalarim oyuzden 1haftada bir gidiyorum ucret olarak kacgunde aliyolar muane ucreti biliyomusunuz
Berna_59 Sessizlik-21 merhaba perşembe günü doğumum oldu genesiste şükür her şey yolundaydı doktorum burcu hanım dı 🥹☺️2 haftayı geçirmediğiniz sürece ekstra muayene ücreti ödemiyorsunuz
Sessizlik-21 Berna_59 ay gozujuz aydin Allah bagislasin nasldi dogum sezaryandi deme hastaneden hemsirelerden memnunmusujuz bnmde yklasti dogumu orada ypicam nasipse temmuzun baslarinda fln
Berna_59 --Edanur- eğer sigortalıysanız 765tl muayene ücreti sigorta yoksa 1100 tl mi neydi yanlış hatırlamıyorsam 😇benim sigortam yoktu eşiminde yok ama hamile olduğum için analık hakkından yararlandım muayene ücretinde de sezeryan doğum ücretinde de bilginiz olsun sezeryan veya normal doğum ücreti fark etmiyor 14.750tl doğum ücreti
Berna_59 --Edanur- muayene ücreti 765tl canım sigortalıysa eğer sigortan yok ama gebesin diyelim analık hakkından yararlanabiliyorsun bilgin olsun
Berna_59 Sessizlik-21 çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🙏 hastaneden çok memnundum özelikle doktorumdan 🫶hemşirelerde bi o kadar güzler yüzlü ve ilgiydiler ♥️
Berna_59 Sessizlik-21 Rabbim vaktinde kazasız belasız sağlıklı sıhhatli bebeğni kucağına almayı nasip etsin canım benim 🙏🫶
Umutmirzainci Ben hem pınar tantekin hem irfan hocam gidiyorum,dönüşümlü Kafamda hala oturmayan şeyler var ondan kararsızım ama ikisi de çok iyi Pınarın 17.500 İrfanın 30000🤦🏻♀️