Yzgl Ezomommy bana çok soğuk geldi bide çok sorumsuz gibi bı soruyu bin defa tekrarlatiyor cevaplamak için tlfonu elinden düşmüyor ben konuşunca bile tlfon elinde biraz o konuda sıkıntı yani ama bı çoğu insan ameliyatında falan çok iyidir diyorlar
Sessizlik-21 Denizkarci siz memnunmusunz bn 2kere gittim kotu biseyini gormedim gayet iyi bkiyo ama arkadas ilgilenmedi yazmis
Sessizlik-21 Esrass21 yaaa 34haftalik oldum degistiriyim mi ki ilgisiz alakasiz olmasinlar ya guzl dogum yptirsin bksin ztn birgun kaliniyo hangisini oneriyosunuz pinar hanim cok dolu
Denizkarci Sessizlik-21 Vala ben çok memnunum gayet ilgili güler yüzlü panik oldum bir defasında gayet sakinleştirdi memnunum yani kısaca
Denizkarci Esrass21 Esra hanım beşire hanımdan neden memnun kalmadınız bende onun hastasıyım anlayamadım burcu hocadan mı beşire hocadan mı memnun kalmadınız?
Esrass21 Denizkarci ben burcu hamindan memnundum ama dogumum besire hanimda oldu en basitinden kac dikis attigini sordugumda tersler gibi cvb aldim dur bi zaten az kaldi bitiyor diye o haldeyken belki hastasi olmadigim 8cindir bilemicem
Ezomommy Yzgl benim de doktorum o 33+3 deyim ben de merak ettim teşekkür ederim dönüşünüz için ilk gebelik olunca insan tedirgin oluyor her şeyden 🤦🏽♀️
Sessizlik-21 Yzgl Berna_59 selam bnde genesise gidiyorum son haftalarim oyuzden 1haftada bir gidiyorum ucret olarak kacgunde aliyolar muane ucreti biliyomusunuz
ideemirel Bdnshsksh ilk doğumumu 3 sene önce batı da zozan kaya da yapmıştım şu an dünya park evindar beye gidiyorum fiyat hiç bilgim yok kenarda durup bekleyim 😄
Barlas_mom Bdnshsksh Dicle Memorial zelal savaş coşkuna gidiyorum yarın randevum var 2-3 ay önce indirimli 17.500 tl falandı. Yarın tekrar güncel fiyat alırım
Barlas_mom Dbdmr Benim doktorumun güncel fiyatı kurum indirimli 19.500 tl zelal savaş Coşkun doktorum da Dicle memorial de bugün aldık fiyatı 2 ay önce 17.500 falandı 2 bin tl artmış muayene de kurum indirimli 1350 tldi bugün 1590 tl ödedim
denizalismom Bdnshsksh Mart ayında Dicle Memorial de 17510 tl ye doğum yaptım .en son 19 bin küsürdü indirimli haliyle
denizalismom Esrass21 bende Sabire hoca da doğum yaptım sabah 4,5 ta çıkıp geldi doğum için. Çok memnun kalacaksınız. Sağlıkla gelsin inşallah minik🌸