lilyum_ Pamiramsi tabi ki zaten 2 katı artıyor ya. Simdi hesaplıyorum mesela ben de 3 gün test yaptım. 2 katı artış olsa ilk gün 5 olsa suan 10 15 olur. Hala silik çıkabilir yani. Olumlu dusunmeye çalışıyorum 😅
Pamiramsi lilyum_ aynen test yap bır daha bakim o zaman ben kanı testte gözle görülür çizgi olduktan sonra vercem inşallah
Prmdkanneee lilyum_ Pamiramsi evet evet ne umitlen ne ümidini kes, bu aralık çok zor cok iyi bilirim 😢
lilyum_ Pamiramsi ayy yok kestim valla oturdum regli bekliyorum artık. Olsaydı belirginlesirdi 4 gündür test yapmıyorum yok demekki
lilyum_ Prmdkanneee Prmdkanneee ayy yok ya hevesim de kalmadı zaten olmasın napıyım kendimi bi yorulmus hissettim bugün ya hevesim de kalmadı sanki
lilyum_ Prmdkanneee bide sen biliyosun ilk testimi sana atmıştım gayet belli ince cizgi vardı simdi yok. Belki de kimyasal gecirdim bilmiyorum
Prmdkanneee lilyum_ evet iste bende daha belirginleşir diye düşünmüştüm, hayırlısı kuzum nasıl iyisi olacaksa öyle olsun♥️
Ebruygci1 Bende de aynısı olmuştu ilk idrar testimde pozitif digerinde negatif kan verdim yine negatif çıktı sonra adet günüm geçikti bi test daha yaptım baktım silik çıktı sonra kan testi tekrar verdim pozitif çıktı adet döngünü beklemen en sağlıklısı.