bella_xx kızlarım dünden beridir başım zong zong zonkluyor hap bile fayda etmiyor ilk kez bununla karşılaşıyorum 🥺
Mervemoommm bella_xx Bece ilaç almayın içiniz rahat etsin die bir acile gidin isterseniz geçmiş olsun çok çok 🤲🏻
T1627 bella_xx valla zaten o mahfetti beni klima oldugu oda serin diger taraflara gidiyorum sicak terliyorum geri klimanin oldugu tarafa gelince ter kuruyor ustumuzde boyle carpti bizi ustune burun tikanikligi yapti ben oglum ve esimde
T1627 bella_xx aynen birde cocuk var diye derecesinide cok susurmuyoruz 25 te calistiriyoruz ona ragmen boyle oldu sanirim sicaklar tansiyonu yukseltiyor bas agrisa sebep oluyor
Ozzge01 bella_xx canım belirti arıyorsan en net belirti belin hayatında acımadığı kadar acıyor. Zannediyorsun ki belin ayrılacak. Onun dışındaki belirtiler günlük hayatta da olağan şeyler oluyor genelde
T1627 Ozzge01 bunu da doktorlar normal diyor bebek buyudugu icin agirlik merkezi değişiyormuş bel ve sirt agrisi yapabiliyor o yuzde
DeryArenn bella_xx dün gece benimde felaket başım agrıdı migren taşı sürmeyi deneyin bana baya fayda etti 😇