mucizem4423 bebeğim ben Hacettepeye gittim Prof Dr Zafer Selçuk Tuncer araştır bak baya iyi Dr ben çok memnun kaldım ameliyatımda para almadı sadece muayenemde aldı, tanısal histereskopi oldum tanıyla birlikte işlem de yapacağız dedi benim hem vajina da hem rahimde vardı boylu boyuna ilk ameliyatta vajinadaki alındı bide rahimdeki perdenin yarısı alındı hepsi tek işlemde yorucu olur senin için dedi iki ay sonra da diğer ameliyat için gün verdi yani kalan perde alındı sonra kontrollere çağırdı vs sıkıntısız atlattım çok şükür hoca da çok iyiydi kendi girdi etti açıklamasını yapıyor herseyin bi gun elimde çiçekle gidicem hatta inşallah , ameliyatlarda da laparoskopi yöntemi ile uyutuldum göbekten iki göbek yanından göbek üstünden girilmişti bide benim vajinada olduğu için altta da dikişim vardı göbekte de 5 yerden girmişti uyandım hiç bişey hissetmedim balon takılmıştı iki üç gün sonra çıkarıldı vs ameliyat sonrası sonda takılı kaldı bi gun, acı çektiğim bişey olmadı yani korkulacak bişey yokmuş