Satisati Zeyyno_ evet 13 günlük bebeğim var sadece zibinla duruyor ona rağmen bacakları isirik oldu Manisa’da yaşıyoruz
Zeyyno_ Satisati Bide benm Ağustos sonu olacak ya Eylüle girecek eyluldede biraz sıcaklar şimdiki gibi olmaz diye düşünüyorum ama bakalım
Zeyyno_ metemom_ Valla bende öyleyim şu an iste bide üstelik ikinci gebeligim tecrübeliyiz sözde ama işte bakalım bı kaç takım uzun kol alırım bı kaç takımda kısa kollu
metemom_ Zeyyno_ kısa kollu tulum aldım ben civilden gerçekten güzeldi canım avmye gidersen uğra mutlaka
Zeyyno_ metemom_ İnşallah bı bakarım Ben ilcedeyim aslında annemler Adıyaman da bı kere gelirsem belki eşimde getirebilir bayramda
metemom_ Zeyyno_ güzel yer ama ben geldiğimde çok beğenmiştim eşimin işi gereği Adıyamanın merkezindeyiz biz sıcağına hiç alışamadım üç yıl oldu geleli hâlâ sıcaktan ağlıyorum bazen 😂
Zeyyno_ metemom_ Ben doğma büyüme Adıyamandayim da Valla bende sıcağı hiç sevmem anca klima kurtarıyor iste klimasız kayniyoruz
metemom_ Zeyyno_ kız birde hamileliğimin son üç ayı yaz ayına denk geldi içim daralıyor nefes alamıyorum
metemom_ Zeyyno_ ya çok yakın cinsiyeti ne canım bizimki erkek bu benimle aynı haftada olanlar genelde erkek diyo
Zeyyno_ metemom_ Demekki aslında benm cevremdekilerde çoğunlukla Erkek kız olanda var tabi ama çoğunlukla erkek
metemom_ Zeyyno_ doktorum bile senle aynı zamanda gelenlerin hep erkek dedi artık biri kız diyince şaşırır oldum 😂