selencinaar Arkadaşlar sağlıklı beslenmek için doktorum avokado yememi önerdi ancak ben tadını hiç sevmedim midem almadı desem yeridir, yerine ne tüketebilirim yada siz neler tüketiyorsunuz bana da fikir olsun teşekkürler☀️🙈
Hulo2105 selencinaar ben krem peynirle yiyordum azcık limon sıkıyordum zeytinyağ ve ceviz ekliyordum ekmeğe sürüyordum süper oluyor
tosbisinannesi selencinaar zeytinyağı limon tuz rahatsız etmiyorsa sarımsak 😋 tabii en önemlisi avokadonun olgun olması
selencinaar tosbisinannesi işte biraz böyle tatlandırıp yemeyi düşündüm aslında sarımsak acayip rahatsız ediyor😒 ama tavsiye için teşekkür ederim❤️
Ars2223 selencinaar yoğurtla vs karıştırıp sos yapıp yiyordum ama ondan hamileliğimin ilk haftaları tiksindim şimdi muzla karıştırıp 1 çay kaşığı bal döküyorum tatlı niyetine yiyorum tavsiye ederim
Aysegul166 selencinaar özür dikerek soruyoeum avakadoyu doğru şekilde tüketmemiş olabilir misiniz hani ilk kez yediyseniz falan genelde çok sevilen bir tadı var da özellikle limonlayıp yemeye bayılırım
selencinaar Aysegul166 aslında doğru tükettiğimi düşünüyorum çünkü kız kardeşim çok sever bana nasıl tüketmem gerektiğini söyledi ama benim tadı hoşuma gitmedi umarım buradaki tarifler ile begenirim 😇
numix Avakado’nun iyice olgunlaşması lazım. Yeterli yuumuşaklığa gelince çatalla eziyorum, bol limon sıkıyorum. Tuz ve karabiberle müthiş oluyor. Ben genelde ekmeğe avakado sürüyorum üzerine yumurta, domates vs koyup yiyorum çok güzel oluyor
Yaprakdokumuseverr selencinaar yumuşamış olmasına dikkat edin yoksa yiyemezsiniz. Ben dilimleyip üstüne limon sıkmayı tercih ediyorum ekstra yağ koymuyorum çünkü içeriği zaten yağlı birde sarımsak efsane oluyo da her zaman koymuyorum
Sadeceanne2 selencinaar iki üç gün bir elma ile Olgunlaştırın. Az limon pul biber karabiber tuz az da yağ katın ezin mis gibi bişey çıkıyor ortaya